x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Silviu Prigoană are probleme cu igiena? Vezi motivul incredibil al divorţului dintre Bahmuţeanu şi fostul pedelist

Silviu Prigoană are probleme cu igiena? Vezi motivul incredibil al divorţului dintre Bahmuţeanu şi fostul pedelist

19 Sep 2012   •   11:45
Silviu Prigoană are probleme cu igiena? Vezi motivul incredibil al divorţului dintre Bahmuţeanu şi fostul pedelist

Adriana Bahmuteanu a fost scoasa din minti de declaratiile lui Silviu Prigoana, din motivatia depusa la Judecatorie, potrivit carora vedeta TV nu si-a indeplinit obligatiile de sotie.

In replica, Adriana sustine ca a facut tot posibilul sa mentina armonia in timpul mariajului, insa s-a lovit de un impediment care ar pune pe fuga orice femeie: Prigoana ar fi certat cu apa si cu sapunul si s-ar fi incapatanat sa nu treaca pe la dus perioade foarte lungi, scrie CanCan.

"In perioadele de dupa nastere si de dupa lauzie, m-am confruntat cu o mica problema: sotul meu ma injura si statea nespalat cu saptamanile. Eu i-am atras atentia ca nu e ok, ca doar niciunei femei nu-i vine cheful cu sotul ei nespalat. De multe ori, eu l-am luat si l-am bagat in baie cu forta, l-am spalat ca pe copilul meu, ii faceam dus, il frecam cu peria, il tundeam, il barbieream, il dadeam cu parfum de parca era copilul meu. Ma si injura ca il dau cu parfum, ca el nu suporta mirosul. Dadeam si cu spray-uri in camera, se muta in alta camera, ca nu suporta. Va dati seama, un om gras, nespalat.... Aveam musafiri, statea la sprit si dup-aia se ducea direct si se culca, fara sa mai treaca pe la dus", a povestit Adriana Bahmuteanu.

×