x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Telespectatorii au decis: Te pui cu blondele, lider de piaţã!

Telespectatorii au decis: Te pui cu blondele, lider de piaţã!

21 Dec 2012   •   19:30
Telespectatorii au decis: Te pui cu blondele, lider de piaţã!
Sursa foto: Mihai Stetcu/www.redbull-photofiles.com

Asearã, Dan Negru le-a adus telespectatorilor Antenei 1 o ediţie cu totul specialã „Te pui cu blondele?”, pentru care a gãsit drept invitat special un mic Vadim Tudor. Cãtãlin Bãlan, dar şi cei 50 de micuţi invitaţi au uimit întreaga echipã cu bagajul lor de cunoştinţe. Telespectatorii le-au fost aproape în aceastã ediţie de colecţie, emisiunea „Te pui cu blondele?” situându-se ca lider de piaţã atât la nivelul targetului all urban, şi 18+ urban, cât şi pe segmentul naţional.

Ieri, “Te pui cu blondele?” s-a impus lider de piaţă, înregistrând la nivelul targetului all urban o audienţă de 8.4 % şi o cotă de piaţă de 15.5 %, în vreme ce postul Pro TV a înregistrat un rating de 7.8 % şi o cotă de piaţă de 14.4%. Emisiunea s-a situat pe primul loc în topul audienţelor şi la nivelul targetului 18+ urban, cu 8.3 % rating şi 14.9 procente  share, pe locul secund clasându-se Pro Tv care a înregistrat 7.9% rating şi 14.2% cotă de piaţă. În minutul de aur, 22:25, aproape 1,4 milioane de telespectatori din mediul urban urmãreau „Te pui cu blondele?”, emisiunea înregistrând un rating de 13.3% şi o cotã de piaţã de 26.9%.

Cãtãlin Bãlan, un puşti de doar 9 ani, „tobã de carte”, dupã cum i-a spus chiar carismaticul prezentator i-a uimit pe toţi cu pasiunile sale. Când vine vorba despre subiecte precum perioada nazistă sau cel de-al doilea război mondial, nimeni nu-l întrece şi nu rateazã niciun documentar pe aceste teme.
Domeniile pregãtite de Dan Negru: stele, bãtãlii, fluvii, zei, vecini, Dumbrava Minunatã, rãsfãţaţi, cuvinte, însuşiri, procedee nu i-au dat bãtãi de cap micuţului, însã nici ceilalţi micuţi din platou nu s-au lãsat mai prejos. Pentru cã au ştiut sã despartã corect în silabe cuvântul „leoaicã”, cei 50 de copii au câştigat marele premiu, însã Cãtãlin a plecat şi el acasã cu o tabletã de ultimã generaţie, care sã-i uşureze studiul.

×