x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Ţi-ai dori o nuntă în direct, în faţa unei ţări intregi?

Ţi-ai dori o nuntă în direct, în faţa unei ţări intregi?

de Cosmina Stoicescu    |    23 Aug 2012   •   13:33
Ţi-ai dori o nuntă în direct, în faţa unei ţări intregi?

Mireasa pentru fiul meu se apropie cu pasi repezi de marea finala. Sambata aceasta, mai multe cupluri ar putea sa aiba parte de o nunta ca-n povesti in fata a sute de mii de privitori, totul fiind pus la punct cu mare atentie de staff-ul emisiunii. In aceasta zi speciala, platoul Mireasa pentru fiul meu se va transforma intr-un adevarat cadru festiv, totul fiind aranjat ca pentru o nunta de neuitat. Un ofiter al starii civile va fi acolo pentru cuplurile care vor lua decizia sa faca marele pas.
Nici tortul nu va lipsi, concurentii putandu-se bucura de un tort urias, desprins din filme. Pentru concurente, pregatirile deja au inceput. Frumoasele fete au mers sa aleaga rochiile de mireasa, avand la dispozitie un consilier personal. Fiecare dintre ele va aparea sambata la Mireasa pentru fiul meu in rochia la care a visat inca din copilarie, rochia de mireasa perfecta. In marea zi, de machiajul si parul fetelor se vor ocupa mai multi specialisti, urmandu-le dorinta pentru ca totul sa iasa perfect. Nici baietii nu au fost neglijati si ei avand la dispozitie un consilier pentru a-i ajuta cu tinutele de miri si alegerea verighetelor.

Sambata, concurentii vor avea cadrul pe care si l-au inchipuit pentru nunta ideala. Deznodamantul ramane insa sub semnul intrebarii. Cine va lua marele premiu si mai ales daca va exista o nunta, mai multe sau niciuna, ramane de vazut, sambata aceasta, de la ora 14.00 si de la ora 17.00 la Mireasa pentru fiul meu.

×