x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Un şofer de autobuz a câştigat apartamentul ZU

Un şofer de autobuz a câştigat apartamentul ZU

21 Dec 2011   •   12:42
Un şofer de autobuz a câştigat apartamentul ZU

Bucuresteanul Ionut Prodan este unul dintre cei mai fericiti ascultatori Radio ZU. Are 31 de ani, este sofer RATB pe linia 143 si la inceput de saptamana a castigat marele premiu pus la bataie de Buzdugan si Morar in cel mai tare sezon din istoria radioului. Megaapartamentul ZU este al lui.

Momentul in care Ionut deschide usa apartamentului: http://www.youtube.com/watch?v=ZPCQFxldgcQ

Incepand din septembrie, fiecare premiu castigat la Radio ZU le aducea ascultatorilor norocosi cate o cheie. Una dintre ele era cea care deschide usa Megaapartamentului ZU. Pe 19 decembrie, la marea finala s-au prezentat 586 de castigatori de chei veniti din toata tara. Lui Ionut Prodan i-a revenit bonul de ordine cu numarul 435. A urcat la usa apartamentului, si-a ales o cheie din bol, a incercat-o timid si... surpriza! A mers. Usa s-a deschis, iar Buzdugan si Morar care isi faceau emisiunea matinala inchisi in apartament l-au coplesit cu felicitari.

Apartamentul ZU are tot ce si-ar putea dori Ionut. Este mobilat, decorat in stil ZU si dotat cu doua plasme, laptop, 3 console de jocuri, masina de spalat vase, masina de spalat rufe, aragaz, fridider, cuptor, sistem audio home cinema si multe altele. Toate acestea sunt acum ale lui Ionut Prodan, marele castigator in cel mai tare sezon din istoria radioului. Forza ZU fie cu el!

×
Subiecte în articol: mass-media