x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bani şi Afaceri Vladimir Draghia, gazda petrecerii de 8 martie pentru angajatele IMG

Vladimir Draghia, gazda petrecerii de 8 martie pentru angajatele IMG

11 Mar 2012   •   21:00
Vladimir Draghia, gazda petrecerii de 8 martie pentru angajatele IMG

Mare petrecere a avut loc joi seara, de 8 martie, in sediul Intact Media Group, dedicata tuturor doamnelor din trust. Invitatele au fost intampinate cu flori de amfitrionul serii, Vladimir Draghia, "Burlacul" din emisiunea Antenei 1. Si chiar daca este cunoscut drept un mare cuceritor, Draghia a avut ceva emotii cand a deschis evenimentul, la vederea unui numar atat de mare de reprezentante ale sexului frumos.

S-a dansat pe rupte, atat pe ritmuri de latino, cat si pe hore si sarbe. A avut loc o demonstratie de ikebana, iar amatoarele au putut invata in cateva minute cum se face un buchet de primavara la fel de frumos ca la expozitiile florale, iar catre final un ventriloc a amuzat asistenta. La final, a avut loc o originala tombola: erau puse la bataie 16 premii, care puteau fi castigate descoperind ravasele norocoase din cornulete, pe care era scris cine merge la spa, cine la sedinte de styling si, in sfarsit, cine urma sa plece intr-o excursie in tara. Iar castigatoarea marelui premiu a fost, spre surpriza tututor, cea care, si anul trecut, tot in urma unei tombole organizata la petrecerile oferite de IMG, a plecat in excursie in Grecia. Toti colegii din Intact au rugat-o pe Iuliana, norocoasa de la Departamentul Programe al Grupului, ca , la plecare, sa traga si cateva bilete la Loto si sa le ofere in Intact.

Vladimir Draghia a fost sufletul intregii petreceri, a dansat salsa cot la cot cu profesionistii din trupa care venise sa le invete latino pe doamnele din Intact. A participat si la realizarea buchetelor de flori si a stat de vorba cu fiecare dintre sarbatoritele zilei. Si n-a lipsit din nici o poza de grup, nici din aceea in care au fost aplaudate cele in jur de o suta de doamne cu o vechime de mai bine de zece ani in Intact Media Group. (C.S.)

×
Subiecte în articol: vladimir draghia