x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Bucurii la feminin Bej – culoarea anului 2021 pentru unghiile stilate

Bej – culoarea anului 2021 pentru unghiile stilate

de Georgiana Mihăilă    |    23 Feb 2021   •   07:40
Bej – culoarea anului 2021 pentru unghiile stilate

Anul acesta, roșul clasic sau rozul delicat nu mai sunt în trend, ba chiar și nuanțele de alb și negru au fost uitate de cele care vor să fie în pas cu moda. Bejul e acum în topul preferinţelor. Dacă ești una dintre femeile care consideră această culoare ca fiind mult prea simplă și lipsită de strălucire, te provocăm să o încerci data viitoare, când îți reîmprospătezi manichiura! 

 

Nuanțele de bej pot varia – prin urmare, dacă îți este dificil să te hotărăști asupra uneia, poți încerca două, trei, patru sau chiar cinci, întrucât și fashionistele le combină între ele cu succes. În final, încearcă să o identifici pe cea care se armonizează cel mai bine cu tonul pielii tale. 

 

Nuanţe şi tonuri

Iată cele mai apreciate patru nuanțe de bej:

• Bej mediu – este ideal pentru doamnele și domnișoarele care au un ton închis al pielii. Astfel, se creează un contrast plăcut, iar cei din jur cu siguranță îţi vor remarca manichiura splendidă. 

• Bej deschis lăptos – este potrivit pentru toate tipurile de piele. În plus, ajută unghiile să pară mai lungi, iar culoarea este foarte ușor de aplicat acasă. Efect sofisticat garantat!

• Bej gri – este iubit de toate influencerițele, fiindcă scoate în evidență bijuteriile pe care acestea le poartă. Ține minte, dacă optezi pentru textura mată, rezultatul va fi și mai surprinzător. 

• Bej închis – este recomandat în special persoanelor care au pielea deschisă la culoare. În acest caz, un efect spectaculos poate fi obținut și cu ajutorul unor mici modele albe, executate cu mare atenție. 

 

Culoarea anului 2021 pentru unghii te va ajuta să scapi și de întrebarea „cu ce haine îmi pot asorta manichiura?” Fiindcă nuanțele de bej sunt potrivite cu orice combinație vestimentară. 

×