x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Acum 100 de ani. Accident mortal de automobil

Acum 100 de ani. Accident mortal de automobil

24 Ian 2012   •   21:00

Alaltaseara, automobilul No. 8, condus de soferul Ion Teodorescu, trecand prin Piata Teatrului, a lovit pe Vasile Delea, care era beat si voia sa traverseze strada. Nenorocitul a capatat leziuni grave pe tot corpul. El a fost dus cu o birja la spitalul Coltea. Ieri, in zorii zilei, cu toate ingrijirile date, Delea a incetat din viata. S-a deschis o ancheta.

Intamplare nefasta la spalatoria Palatului Regal
Ieri dimineata, spalatoreasa Paulina Georgescu, din Calea Vacaresti No. 290, pe cand ducea o albie cu rufe din Spalatoria Palatului Regal, a cazut in pivnita, al carei chepeng fu­sese uitat deschis, si si-a fracturat piciorul stang, din jos de genunchi. Cu ambulanta Salvarii, victima a fost dusa la Spitalul Filantropia si internata acolo.

Copil disparut
Copilul Lupo Ratz, de 13 ani, din str. Bravilor No. 7, ucenic la zugravul Moise Kisermann, din str. Nisipari No. 7, fiind batut de stapanul sau, a disparut de la acesta. Cazul s-a reclamat la circa respectiva, dar, cu toate cercetarile facute pana in prezent, nu s-a putut da de urma copilului disparut. (Din "Dimineata" din 25 ia­nuarie 1912; texte selectate de Tudor Cires)

×