x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar "Astăzi e ziua ta...": Andreea Raicu

"Astăzi e ziua ta...": Andreea Raicu

de Ramona Vintila    |    17 Iul 2007   •   00:00
"Astăzi e ziua ta...": Andreea Raicu

In ’95 a căştigat locul I la finala naţională a Elite Model Look şi premiul special "Best Elegance" la finala mondială a aceluiaşi concurs, la Seul. A fost doar inceputul unei cariere de succes in showbiz. Măine, Andreea Raicu sărbătoreşte 30 de ani.

In ’95 a căştigat locul I la finala naţională a Elite Model Look şi premiul special "Best Elegance" la finala mondială a aceluiaşi concurs, la Seul. Acesta reprezintă prima distincţie importantă obţinută de o romăncă la o competiţie de acest fel. A fost doar inceputul unei cariere de succes in showbiz. Măine, Andreea Raicu sărbătoreşte 30 de ani.

"Cred că cea mai mare provocare profesională, in cei 12 ani de carieră (nici nu ştiu cănd a trecut timpul!), a fost să conving pe toată lumea că nu sunt doar o fată frumoasă, ci şi un bun profesionist de televiziune. Imi aduc aminte ce impact deosebit a avut trecerea mea de la «Stil» la «Reuniunea de clasă». Pur şi simplu, oamenii au constatat atunci că: Raicu vorbeşte şi, in plus, chiar găndeşte! De atunci fiecare emisiune pe care am prezentat-o a insemnat o ocazie de a invăţa permanent lucruri noi, de a face incă un pas in carieră. Motto-ul meu in viaţă: succesul bazat pe compromis nu valorează nimic. Şi ştiu că nu sunt singura care găndeşte aşa intre profesioniştii televiziunii.

Secretul succesului? Să munceşti mult şi serios, să fii mereu in formă şi să ai şi puţin noroc. Toate la un loc. Nu există nici o concesie in acest sens. «Un stil de viaţă sănătos» nu e pentru mine o vorbă-n vănt. Căt mai multă mişcare, cam asta e regula mea, de vreo patru ani incoace. Multă vreme mergeam la sală, dar nu lucram mai deloc, mă mulţumeam să stau la discuţii cu fetele. Acum nu concep o viaţă fără exerciţii, am zile in care merg la sală chiar şi de două ori pe zi. Diete ţin, dar destul de rar, doar atunci cănd mi se pare mie - şi prietenele mele asta şi spun, că doar mi se pare! - şi ele constau in general in nemăncatul seara. Altfel nu se poate. Mă consider o persoană foarte norocoasă. L-aş mănia pe Dumnezeu să nu spun asta! E adevărat, am primit mult, dar pentru fiecare lucru a trebuit să muncesc foarte mult, dar a meritat, pentru că aşa am reuşit să mă şi bucur pentru el.

Dacă ar trebui să o iau de la capăt, tot in televiziune mi-aş dori să lucrez. M-a prins «microbul». In rest, cel mai important lucru in viaţa mea este familia şi sunt foarte bucuroasă că pot să am grijă de mama şi de bunica. Au fost mereu oaza mea de linişte, in vremuri de restrişte, locul unde mi-am incărcat mereu bateriile. Nu uit niciodată că banii iţi oferă doar un anume confort şi nu sunt soluţia tuturor problemelor. In cazul meu sunt importanţi in primul rănd pentru că aşa pot să am grijă de familia mea. Am superstiţia că, dacă vorbesc despre visele mele, ele nu se vor mai implini. Anul acesta imi doresc să-mi incep şi să termin casa! Cred că e cea mai mare dorinţă a mea, evident după ce primesc sănătate şi linişte!"

×
Subiecte în articol: calendar