x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Cristian Greţcu

Astăzi e ziua ta: Cristian Greţcu

de Roxana Vintila    |    27 Apr 2012   •   21:00

Astazi, Cristian Gretcu isi sarbatoreste ziua de nastere. Jurnalul National ii ureaza "La multi ani'!

● Jurnalul National: Ce face domnul Cristian Gretcu in preajma de moment aniversar?

Domnul Cristian Gretcu face ce face de obicei primavara , in preajma lui 28 aprilie , ca sa uite de gandul ca mai prinde un trandafiras in "buchetelul' sau: scrie texte cu colegii , face repetitii cu colegii si colaboratorii , filmeaza rezultatele impreuna cu cei amintiti si cu producatorul si, saptamana urmatoare o ia de la capat ... a , pe 28 bea un pahar cu prietenii si cei dragi !

● Cand ati simtit ca destinul dumneavoastra inseamna actoria?

Exact atunci cand , la o piesa de teatru , vazuta in orasul natal, Piatra Neamt, am simtit ca scena era peste tot, prin sala , prin oras , prin tara, prin lume si ca eu am rolul meu pe care ar am inceput sa-l joc - chiar din acel moment ...

● Ce credeti ca schimba trecerea anilor la un om? La dumneavoastra cum a actionat scurgerea timpului?

Pai , de exemplu, schimba : rezultatele de la analizele medicale si modul in care te privesc oamenii cand urci in autobuz ; Pentru mine , curgerea timpului a insemnat o repetare a avolutiei de la maimuta la om , cu remarca ca am pastrat ce era bun de la maimuta si incerc sa arunc ce e inutil pentru a fi OM ...Filozofand , as spune ca mi-am transformat Neviul in Viu prin descoperirea lui Dumnezeu , ceea ce a echivalat cu a avea mereu o Viata noua .

● Daca ar fi sa va mai nasteti o data, unde ar trebui sa fie, ce ar trebui sa fiti si ce greseli (n)-ati mai repeta in destinul dumneavoastra?

Pai , de nascut , cred ca ma voi mai naste sigur-nu simt ca mi-as fi atins Nirvana, Mantuirea , asa ca daca as putea sa ma nasc in Tibet , acolo mi-as dori ... Acum destinul meu e sa rad de lucruri prin spirit , atunci spiritul meu va destinul ... Greselile mele - poate ca daca nu le-as fi facut , acum nu as fi simtit c-am invatat ceva din ele . Se zice ca inteleptul invata din greselile altora , iar prostul nici macar din ale lui

● V-ati dori sa aveti acum o alta varsta, sa va intoarceti in timp, sa mergeti mai repede inainte sau sa opriti timpul in loc?

Da, mi-as dori sa am 49 de ani si , simt ca azi , aceasta dorinta mi se va implini chiar azi ... Legat de viteza mea de inaintare prin aceasta viata , ea este egala cu spatiul ocupat de mine in societate, supra timp , deci ... Nu doresc sa opresc timpul in loc , ca daca timpul ar tinde spre zero , viteza mea ar tinde spre infinit si , ce naiba as mai simti din viata asta , nu ? ... Hai ca v-am omorat cu ingineria mea !

● Considerati ca ati imprumutat ceva din personalitatea domnului Ion Iliescu de cand interpretati acest "personaj'...?

N-am imprumutat nimic , am dat totul inapoi !

● Va considerati un om norocos sau ati obtinut totul cu zbucium?

Da.

● Ce inseamna "Divertis' pentru sufletul dumneavoastra?

Inseamna o viata de om asa cum a fost ...Grupul "Divertis' va fi o amintire placuta , asa cum sunt amintirile : e bine sa tii cont de ele ,dar sa nu le retraiesti prea des , ca asta inseamna ca traiesti din amintiri ... Impreuna cu colegii ramasi dupa plecarea lui Toni Grecu , vom infiinta un nou grup de umor pe care desi il vedeti acum sub forma de "Divertis Mall' , din toamna il veti regasi sub un alt nume ... Surpriza!

● Care sunt cele mai importante impliniri si de asemenea dezamagiri pe care vi le-a adus meseria dumneavoastra ?

Pai, pana acum , cea mai importanta este familia mea , in ordinea urmatoare: copilul meu, Ram , care este un om deosebit de la care voi avea multe de invatat-dupa ce va termina el ce are de invatat , sotia mea , Cerasella , un spirit cam inalt pentru mine , dar un exemplu de om atat de determinat , incat ii molipseste si pe ceilalti , parintii mei, fratii mei , rudele mele alaturi de prietenii si colegii mei si nu in ultimul rand , animalutele mele : catelusa Zurly si pisoiul Scai Dupa ele urmeaza cateva bunuri materiale , dar neimportante . Dezamagirile conteaza pentru mine , nu pentru cititori, asa ca nu le voi pomeni aici.

● Ce urare i-ar face domnul Cristian Gretcu domnului Cristian Gretcu de ziua sa?

" La Multi ... alo, domnu , sunteti acasa? Domnu Cristian ! ...Phii dom-le asta-i dus de acasa ! Si voiam doar sa-i spun "La multi ani' ! ... Il mai astept un an ...

×
Subiecte în articol: calendar