x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Daniel Buzdugan!

Astăzi e ziua ta... Daniel Buzdugan!

de Roxana Vintila    |    24 Sep 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Daniel Buzdugan!
Sursa foto: Desen de Romeo Răileanu/

"Radio, un teatru al minţii..." "Visez şi e foarte important să visezi... E trist atunci când oamenii nu mai au vise", este de părere Daniel Buzdugan. Apreciatul om de radio şi televiziune şi-a sărbătorit ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Cadoul l-am primit deja... Este vorba despre sondajele de la Radio. Radio Zu e pe locul I din nou, desprinzându-se detaşat de ceilalţi competitori. O altă surpriză mi-a făcut-o Mihai Morar. Am fost invitat să filmez (cică) un promo şi de fapt ei mă chemaseră pentru a mă sărbători. Lucru care nu s-ar fi întâmplat dacă mi-ar fi zis de la început despre ce e vorba!

M-au păcălit... spunându-mi că trebuie să cânt ceva pentru un promo al Antenei. Şi uite aşa am picat în plasă! A invitat-o pe o cântăreaţă dragă mie, o prietenă de la Iaşi, Laura Lavric. Noi aveam şi la Radio un concurs cu cea mai sexy mămică şi Mihai îmi zice: «Va veni la promo-ul ăsta şi cea mai sexy mămică».

Când am intrat pe platoul de filmare mi-au arătat-o pe Laura Lavric. Atunci m-am prins că ceva nu e în regulă. Toată emisiunea mi-a fost dedicată. Mărturisesc că m-am simţit un pic stingher..."

O ZI OBIŞNUITĂ...
"Daniel Buzdugan se trezeşte o dată cu vatmanii de tramvai, adică la cinci jumate, până la ora zece la Radio, apoi filmări, şedinţe foto sau interviuri. "Dar în perioada care urmează voi fi la filmările unei noi emisiuni. «Protagonişti»: Mihai Bendeac, Monica Anghel şi Dan Păduraru. În week-end, când sunt liber, îmi place să mă plimb şi să fac fotografii. În ultima vreme mi-am făcut un obicei să-mi iau bilete de avion cu o lună două înainte şi călătoresc. Îmi plac escapadele. Faptul că în câteva ore poţi ajunge oriunde în Europa este un avantaj al Bucureştiului."

ŞANSA DESTINULUI....
"În primul rând faptul că m-am născut în familia în care m-am născut este un lucru foarte special pentru mine. Mama a fost cea care a crezut în viaţa mea... La naştere, mulţi doctori nu-mi dădeau şanse că voi supravieţui. M-am născut cu un kilogram o sută la aproape şapte luni şi mama a renunţat la serviciu şi a avut grijă de mine. Dincolo de asta am fost şi încă mai sunt o persoană foarte timidă. Nu am crezut că voi ajunge să urmez Facultate de Teatru. Nu mi-am dorit să ajung actor, să ajung o persoană cunoscută, să lucrez la un post de radio sau de televiziune anume. Nu zic că nu mi-ar fi plăcut, dar nu eram un disperat. Şi în carieră e la fel ca şi cu femeile! Cu cât te simt mai disperat, cu atât fug mai mult de tine. La fel şi cariera..."

LA RADIO E MULT MAI GREU SĂ CUCEREŞTI
"Da, radioul e prima dragoste. Aşa cum spunea cineva radioul este un teatru al minţii. La televiziune mai poţi păcăli telespectatorul: un picior frumos, un decolteu asemenea, o imagine plăcută, dar la radio e mult mai greu să cucereşti. Acolo eşti tu cu vorbele tale, cu ceea ce gândeşti, cu starea de spirit pe care o ai şi o transmiţi şi ascultătorilor... Sunt un om care se bucură de tot ce e în jurul său şi în fiecare zi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ziua respectivă. Pentru faptul că sunt sănătos... Românii au cam uitat de lucrurile mici care te fac fericit şi este foarte important să ştii să te bucuri de ele..."

×
Subiecte în articol: calendar