x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Dumitru Dragomir

Astăzi e ziua ta, Dumitru Dragomir

de Ramona Vintila    |    29 Mai 2013   •   13:18
Astăzi e ziua ta, Dumitru Dragomir
Sursa foto: Bogdan Iurascu/Intact Images

 Dumitru Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, împlineşte mâine 67 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”.

“Mă crucesc ce vremuri am apucat ­ ţara şoaptelor, ţara groazei”
“Mă crucesc ce vremuri am apucat ­ ţara şoaptelor, ţara groazei, stau cât mai rezervat pentru că acum pot să deranjez pe cineva şi, ferească Dumnezeu, se pot întâmpla multe.
Preşedinţia LPF înseamnă o răspundere extraordinar de mare, o mediatizare formidabilă şi faptul că oriund calc, în ţară sau în afara ei, toată lumea ştie tot despre mine. Sunt bucuros pentru faptul că am lăsat câte ceva în urmă, pe unde am trecut ­ stadioane, două legislaturi în Parlament, o lege, la Ligă, am lăsat o clădire dintre cele mai frumoase din lume, am lăsat un fotbal sărac, dar nu din partea mea, ci din partea celor care nu au luat în serios sportul şi nu l-au inclus în primele 10 priorităţi ale acestei ţări. Acesta este un of al vieţii mele, că nu am putut în ultimii 20 de ani să fac nici un guvern să se implice în sportul de masă.

Cred că norocul este primordial în viaţă, dar munca, dârzenia, abnegaţia sunt extrem de importante, însă mai presus de toate este familia. Să fie clar pentru toată lumea – ai o familie sănătoasă, stabilă, ai linişte sufletească şi poţi să treci peste orice greutăţi. Nu ai o familie ca lumea, se alege praful de tot. Nici o greutate nu e atât de mare dacă ai linişte în familie. Cea mai mare dezamăgire a vieţii mele rămâne moartea fiului meu cel mare, a fost o nedreptate pe care n-am suportat-o şi nu o să o pot suporta întreaga viaţă.

Cred că oamenii trebuie să-şi vadă de sănătate, să-şi caute joburi bune atât în ţară, cât şi în străinătate şi fiecare să-şi vadă de treaba lui. Doresc să aud numai de bine de toată lumea, inclusiv de mine şi familia mea. În rest, sănătate, sănătate, sănătate, tuturor!”

×
Subiecte în articol: dumitru dragomir