x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Florin Constantin!

Astăzi e ziua ta... Florin Constantin!

de Anca Alexe    |    08 Mai 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Florin Constantin!
Sursa foto: Romeo Răileanu/

"Inginereşte calculând, am rămas la fel!" Cea mai bună glumă care s-ar potrivi cu propria-i personalitate? Evident, una de-a sa: "Românul s-a născut poet. Neamţul s-a născut harnic", este de părere Florin Constantin. Îndrăgitul membru al Grupului Divertis a împlinit 51 de ani. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Timpul schimbă tot şi nu se schimbă deloc. A micşorat visările şi a mărit sensibilitatea. Deci  inginereşte calculând, per total am rămas acelaşi. Glumesc, fireşte! Mi-e dor de toţi aceia cărora le este dor de mine. Dacă m-aş întâlni acum cu adolescentul Florin Constantin, l-aş privi cu respect şi cu mult drag. I-aş da, poate, un singur sfat: «Stai aşa, că stai bine!».

POVESTEA DIVERTISULUI
Au fost odată de mult, în 1981, trei băieţi care au gândit şi au făcut Divertis. Mai cu talent, mai cu voinţă, mai cu inconştienţă, dar cu mult har şi noroc de la Dumnezeu l-au crescut şi l-au făcut celebru până în zilele noastre... Ca inginer am excelat în actorie, iar ca actor în poante inginereşti. Povestea continuă şi azi şi cine ştie când şi dacă va avea vreun sfârşit...

SE VA SCRIE ISTORIE
În această perioadă scriu şi interpretez. Toate-n ţară s-au redus cu 20% din cauza crizei, numai programul Divertis a crescut cu 20% la timp şi cu 100% la calitate. În condiţiile astea nu mai rămâne timp de nimic altceva.

Florin Constantin e un ortodox get-beget. Şi ca religie, şi ca orientare în Divertis. După plecarea în 2008 a domnului Toni Grecu, atât Divertisul, cât şi sufletul lui Florin Constantin au rămas aceleaşi. Aşa că acum telespectatorii îl pot vedea pe Florin Constantin într-un acelaşi Divertis plin de poante fine şi acide, la concurenţă cu show-ul lui Toni Grecu şi prietenii. Dacă o fi bine sau rău, audienţele au stabilit de mult, mai rămâne doar ca istoria să-şi facă datoria şi să-şi prezinte propriu-i verdict. Se va întâmpla asta la un moment dat.

LUMEA SCHIMBĂRILOR
Urarea din partea lui Florin Constantin către acelaşi Florin Constantin? «Să fii sănătos şi să rămâi ortodox! Într-o lume a schimbării şi vulgarităţii, reperele sănătoase sunt binevenite şi nemuritoare. La Mulţi Ani!»"

×
Subiecte în articol: calendar constantin florin