x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta, Ioana Răduca!

Astăzi e ziua ta, Ioana Răduca!

16 Ian 2015   •   00:54
Astăzi e ziua ta, Ioana Răduca!

“Cele rele să se spele...”  E carismatică, tenace, riguroasă. Ioana Răduca, jurnalista Antenei 3, împlineşte astăzi 33 de ani. Jurnalul Naţional îi urează “La mulţi ani!”

 “Când eşti născut în prima lună a anului, ca un român veritabil, amâni să-ţi faci planuri şi să-ţi pui dorinţe în noaptea de Anul Nou. Le laşi pe toate pentru ziua de naştere, când, înainte să fie sărbătoare, e moment de bilanţ şi de compunere a listei de bifat pe anul care abia ţi se aşterne în faţă. Sau nu... Că vorba aceea: cele rele să se spele, cele bune să se adune. Şi nici măcar nu vrei să te mai uiţi la ce ai lăsat în urmă şi nici planuri nu mai faci pentru că vrei să fi surprins de ceea ce te aşteaptă. Şi nu mai faci nici socoteli sau strategii pentru că, oricum, ceea ce te va lovi va fi imprevizibil şi nicio strategie calculată anterior nu te va ajuta.
Sau poate nu... Pentru mine, 2014 a fost atât de bun şi cu atât de multe surprize, încât e imposibil să nu-mi doresc ca 2015 să fie măcar pe jumătate ca precedentul. Şi după atâta navigat prin ape agitate, îţi mai doreşti să ai puterea să reacţionezi la orice va veni, să nu rămâi inert, să te transformi într-un blazat pentru care nici măcar tortul cu trei straturi de ciocolată nu e poezie.

Par uşor nehotărâtă? Am un talent aparte să fiu indecisă până când începe să coboare cortina. Dar, o fi şi asta până la urmă o strategie. Mai degrabă reţinem replica de la final, nu prima frază, de la intrarea în scenă, nu-i aşa?”, se întreabă Ioana Răduca.

×