x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Manuela Fedorca!

Astăzi e ziua ta... Manuela Fedorca!

de Roxana Vintila    |    19 Mai 2009   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Manuela Fedorca!
Sursa foto: /Agerpres

"Nu ştiu dacă aş fi putut să fac altceva decât muzică. De mică mi-a plăcut asta şi nu îmi vedeam altfel drumul... destinul", mărturiseşte Manuela Fedorca. Interpreta îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".



"Să aleg între muzică şi televiziune? Mi-ar fi greu. În acest moment nu am un proiect, dar s-ar putea să nu mai revin în televiziune. S-ar putea să-mi ofere cineva un proiect care să-mi placă mai mult decât «Zodia Fluturelui» sau să-mi treacă mie prin cap vreun format de emisiune care să tenteze.

Nu ştiu dacă aş putea vreodată să aleg între ele, pentru că muzica a fost totuşi prima mea iubire... Televiziunea a fost o ocazie inedită pentru mine. O ocazie de a cunoaşte persoane şi poveşti speciale.

Televiziunea îmi aduce satisfacţii neaşteptat de mari. Niciodată nu m-am gândit că voi percepe această muncă precum un lucru care îmi completează viaţa. Am păşit pe acest teren, al televiziunii, cu o uşoară îndoială... Oamenii care au fost lângă mine la început au văzut în mine ceea ce le trebuia la momentul respectiv. Echipa cu care lucrez şi-a asumat un mare risc, pentru că nu făcusem înainte acest lucru.

Perioada «Zodia Fluturelui» a fost o experienţă minunată! Consider că inteligenţa este unul dintre cele mai mari atuuri pe care o femeie poate să le aibă. Atunci când o femeie este deşteaptă şi puternică, nu are cum să fie considerată doar jumătatea bărbatului. Şi asta e important pentru cine vrea să facă o carieră şi mai ales în domeniul artistic sau în televiziune.

Nu faptul că am intrat în televiziune mi-a adus ceva nou, ci mai degrabă faptul că am cunoscut atâtea persoane de la care vrând-nevrând, în decursul a două ore de emisiune, auzeam poveşti de viaţă, poveşti cu suflet. Involuntar, acestea te schimbă. Chiar dacă ai senzaţia uneori că poveştile altora nu te pot afecta, ele chiar îţi schimbă existenţa.

Şapte ani am avut o grădiniţă cu profil de muzică, iar lucrurile au mers foarte bine şi acolo. Dacă nu aş fi ales domeniul artistic, cu siguranţă aş fi fost învăţătoare sau educatoare. În toţi aceşti ani am petrecut foarte mult timp alături de cei mici. A fost o experienţă extrem de intersantă.

Am absolvit Facultatea de Teatru, dar singura perioadă în care am lucrat în teatru a fost în timpul ultimului an de facultate. Au urmat trei ani la Teatrul Constantin Tănase, unde am avut multe proiecte muzicale. Iubesc teatrul... şi acum îmi amintesc de examenul meu de absolvire, când am jucat Cehov... Cine ştie ce mai urmează...?"

×
Subiecte în articol: calendar