x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Mihai Gâdea

Astăzi e ziua ta: Mihai Gâdea

09 Ian 2012   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Mihai Gâdea
"Cine vrea sa schimbe lumea trebuie sa o inteleaga..."
"Pregatesc editiile «Sinteza Zilei» din perioada imediat urmatoare si verific ultimele detalii ale planurilor Antena 3 pentru 2012. Vreau sa mul­tu­mesc echipei Antena 3. Daca am avut un 2011 extra­ordinar, este meri­tul fiecaruia dintre cei care alcatuiesc, in opinia mea, cea mai grozava echi­pa de televiziune din Romania. S-a muncit extrem de mult ca Antena 3 sa devina cea mai importanta televiziune de stiri din tara si a fost o explozie de bucurie cand am primit cifrele de audienta la sfarsitul anului. Am terminat pe locul intai in clasamentul televiziunilor de stiri si pe locul 3 in clasamentul general, dupa Pro TV si Antena 1 (whole day, target 18+ urban si all urban). Nu pot decat sa-mi doresc ca 2012 sa fie cel putin la fel de bun pentru Antena 3, si muncim deja pentru asta.

Jurnalist in ziua de azi? Pentru noi, la Antena 3, inseamna a conti­nua sa expunem erorile, ca sa ma exprim elegant, clasei politice, in ciuda presiunilor imense la care suntem supusi.

Cititorii acestor randuri ar trebui sa stie ca, daca ar fi sa dau crezare colegilor mei, am umor. Cred ca am ales corect in viata, atat personal, cat si profesional.

Am o familie minunata si norocul de a munci facand ceea ce imi place. Fireste, si eu, ca fiecare, imi reprosez anumite chestiuni, insa acestea tin mai degraba de maniera in care am gestionat anumite situatii decat de deciziile luate.

Sunt un om implinit. Am avut privilegiul de a-i cunoaste pe Octavian Paler si pe Regele Mihai, de a dialoga si invata de la domniile lor. Sunt fidel propriilor convingeri, imi iubesc familia si imi pretuiesc prietenii. Sunt inconjurat de colegi buni si sustinut de telespectatori loiali.

La 20 de ani, iubeam muzica si baschetul. Astazi, fara indoiala, pe fetita mea. Ea imi este cea mai mare bucurie. Un gand, de la umbra si lumina celor 35 de ani... Cine vrea sa schimbe lumea trebuie sa o inteleaga."

×
Subiecte în articol: mihai gâdea