x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta: Ştefan Hruşcă

Astăzi e ziua ta: Ştefan Hruşcă

07 Dec 2011   •   21:00
Astăzi e ziua ta: Ştefan Hruşcă

Este unul dintre romanii de seama care au reusit sa duca o particica din sufletul acestui popor prin toate colturile lumii. Desi traieste de aproape doua decenii in Canada, vine sa ne colinde in fiecare an la inceput de decembrie. Un simbol al Sarbatorilor de iarna romanesti, Stefan Hrusca implineste astazi 54 de ani. La multi ani!

"M-as bucura sa fiu retinut ca un artist care si-a iubit obarsia... si a incantat generatii intregi de romani cu muzica sa"
"Sunt in plin turneu de colinde, asa cum i-am obisnuit pe romani de 20 de ani. De ziua mea voi fi in concert la Constanta. Anul acesta implinesc 30 de ani de activitate scenica. Am debutat la 24 noiembrie 1981, in Cenaclul Flacara, la mine in Maramures, la Borsa, unde eram invatator. Viata de artist roman in afara Romaniei inseamna o datorie in plus fata de conationalii mei, sa le amintesc in permanenta prin concertele mele, de radacinile lor.

In ceea ce priveste OMUL Stefan Hrusca, ma bucur sa am o familie reu­sita, asa cum mi-am dorit-o, o mul­time de prieteni, iar in ceea ce pri­veste ARTISTUL, sunt foarte feri­cit ca am reusit sa realizez albumele cu muzica mea si cu colindele stramo­­sesti, daruite publicului meu. Cred ca la ce mi-as dori sa vad peste 365 de zile, la 55 de ani, voi incepe sa ma gandesc dupa ziua mea de nastere. Oricum, intentionez o lansare de album si probabil ma voi gandi la cateva piese in duet. M-as bucura sa fiu retinut ca un artist care si-a iubit obarsia, si-a respectat familia, semenii si a incantat generatii intregi de romani cu muzica sa. Ma rog la CEL DE SUS SA POT SA realizez pe viitor proiectele pe care le am in plan."

×
Subiecte în articol: Ştefen hruşcă