x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta ... Tatiana Popa

Astazi e ziua ta ... Tatiana Popa

de Violeta Cristea    |    Ramona Vintila    |    19 Ian 2007   •   00:00
Astazi e ziua ta ... Tatiana Popa

Nascuta in Basarabia, s-a stabilit in Romania pentru a da la Teatru. A inregistrat succes dupa succes, astazi fiind una dintre vedetele Nationalului bucurestean. Actrita Tania Popa implineste astazi 34 de ani.

"Sufar cinci minute dimineata"

Nascuta in Basarabia, s-a stabilit in Romania pentru a da la Teatru. A inregistrat succes dupa succes, astazi fiind una dintre vedetele Nationalului bucurestean. Actrita Tania Popa implineste astazi 34 de ani.

"Am avut un an exceptional si sper ca, daca imi serbez ziua, sa-mi mearga la fel si anul acesta. De opt ani nu mi-am serbat ziua de nastere. In prezent repet foarte mult la Teatrul National, in tara si oriunde sunt solicitata. Nu refuz nici o oferta. Acum repet la piesa «Viata mea sexuala» la Teatrul National si la Buzau in spectacolul «Fii cuminte, Christophor, fii cuminte!».

Teatrul reprezinta pentru mine un microb pe care l-am luat intamplator cand am dat admiterea la Teatru si de care nu cred ca o sa scap vreodata. Este o boala, in sensul bun al cuvantului. Eu iau din mers ceea ce mi se ofera. Nu m-am gandit niciodata la vreun rol anume pe care sa vreau sa-l joc. Dintre rolurile pe care le-am avut pana acum cel mai drag imi este primul de la Teatrul National. Este vorba despre personajul «Ondine» din piesa cu acelasi nume. Deocamdata nu l-a detronat nimeni. Cel putin atunci, acest rol era ca o manusa pentru mine. Intre teatru si film imi place mult mai mult teatrul, pentru ca acesta te solicita mult mai mult. Sunt o fata sovietica, imi place sa muncesc. La filme este frumos atunci cand vezi produsul finit.

Sunt bolnava de optimism. Cand totul se darama in jurul meu, la propriu, intotdeauna gasesc o portita. Cred ca din cauza acestui optimism nebun pe care il am niciodata nu m-a descurajat nimeni. Sufar cinci minute dimineata, dupa care o iau de la capat si totul merge perfect. Sunt extrem de norocoasa, dar si muncesc foarte mult. Cred ca in zilele noastre talentul nu prea are mare importanta. Dovada este faptul ca netalentatii joaca, iar talentatii stau acasa. In schimb, norocul este in mare voga. Cred ca fiecare om isi poate influenta destinul. Venind in Romania, deja am avut un destin pe care nu ma asteptam sa il am. Cred ca pot sa-mi influentez destinul in continuare ca sa-mi fie bine. Ma ghidez foarte tare dupa proverbul: «Ce tie nu-ti place altuia nu-i face». Incerc sa fiu cat se poate de buna, uneori sunt enervant de buna. Pentru mine conteaza cel mai mult cei din jur. Eu sunt ultima pe lista prioritatilor. Ma bucur sa-i vad pe altii fericiti.

Daca as putea sa o iau de la capat, as face teatru si design vestimentar in paralel. Mi-am dorit foarte mult sa fac design vestimentar, dar mi-a fost frica. Cand eram adolescenta voiam sa devin o mare creatoare de moda, care sa fie si o cantareata profesionista. Acum nu-mi doresc nimic altceva decat sa fie sanatoasa si fericita Daria mea. Consider ca cea mai mare realizare a mea este fetita mea. Ma simt implinita din punct de vedere personal pentru ca am copilul."
Model
"O admir enorm pe bunica din partea mamei mele. Este un ideal de femeie pentru mine si mi-as fi dorit foarte mult sa fiu ca ea"
  • Tania Popa, actrita
  • ×
    Subiecte în articol: calendar