x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astazi e ziua ta... - Vali Barbulescu

Astazi e ziua ta... - Vali Barbulescu

15 Sep 2005   •   00:00
Astazi e ziua ta...  -  Vali Barbulescu

A intrat in showbiz ca DJ de radio in anul 1991, prezentand programe in orasul sau natal, Constanta. Cativa ani mai tarziu s-a mutat in Bucuresti, iar in prezent face parte din echipa KISS FM. Vali Barbulescu implineste astazi 29 de ani.

Cel mai frumos cadou primit: viata

A intrat in showbiz ca DJ de radio in anul 1991, prezentand programe in orasul sau natal, Constanta. Cativa ani mai tarziu s-a mutat in Bucuresti, iar in prezent face parte din echipa KISS FM. Vali Barbulescu implineste astazi 29 de ani.

"Primesc nou cu demnitate si cu speranta. Anul trecut am reusit sa fac 90% din ceea ce mi-am propus. Aseara am mixat in club Medieval din Craiova... deci miezul noptii m-a prins la datorie, «in the mix...». Astazi ma sui in masina si ma intorc in Bucuresti, iar seara se intampla o minipetrecere organizata de sotia mea, Irene, in club Velvet. Cat am fost elev, era in fiecare an o aniversare «speciala» pentru ca incepea anul scolar. Imi aduc aminte cu placere de aniversarea din 2001, cand am avut parte de o mare surpriza din partea sotiei mele. Cea mai mare realizare a vietii mele este ca imi pot intretine singur familia (mama, o sora si un frate) dupa decesul tatalui meu, de acum patru ani. O reusita notabila din anul ce a trecut este casatoria cu Irene, iar un regret ar fi ca nu am devenit mai ordonat, asa cum imi propusesem. In cariera nu regret absolut nimic si nici in viata nu exista lucruri care sa ma faca sa regret extrem, sunt o persoana hotarata si responsabila. Daca nu as fi iubit atat de mult radioul, mi-ar fi placut sa fiu pilot de incercare pentru aeronave, dar momentul decisiv a fost in 1990, cand am vorbit prima oara la microfonul unui post de radio in postura de... prezentator. Pentru anul viitor imi doresc sa fiu sanatos si sa ma bucur de fericirea celor dragi. Nu mi-as dori sa schimb ceva in viata mea. Cred ca numai Dumnezeu poate schimba vietile oamenilor. Noi putem doar nuanta... Sunt convins ca nu ai cum sa dai timpul inapoi, este ceva utopic. Cel putin pentru moment... Timpul trece oricum. Relativitatea este cea care ii confera acestuia un... farmec aparte. Deci cred ca este mai bine sa invat sa ma bucur si mai mult de lucrurile frumoase ce mi se intampla si sa am puterea de a depasi momentele mai dificile... Este foarte posibil ca la 70 de ani sa ma apuc de bautura si de fumat, caci acum nu sunt adeptul. Cel mai bun sfat l-am primit de la tatal meu: «Sa fii un om bun!» O caracteristica negativa a mea este lenea. Ma face sa zambesc jovialitatea sotiei mele. Ma infurie ignoranta specifica romanilor. Cel mai frumos cadou pe care l-am primit a fost viata. De la parintii mei."

AMINTIRE
"Daca nu as fi iubit atat de mult radioul, mi-ar fi placut sa fiu pilot de incercare pentru aeronave, dar momentul decisiv a fost in 1990, cand am vorbit prima oara la microfonul unui post de radio in postura de... prezentator" - Vali Barbulescu, DJ

×
Subiecte în articol: calendar