x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Astăzi e ziua ta... Vali Ionescu!

Astăzi e ziua ta... Vali Ionescu!

de Roxana Vintila    |    06 Ian 2010   •   00:00
Astăzi e ziua ta... Vali Ionescu!
Sursa foto: Adrian Cuba/Agerpres

"Întotdeauna mi-am dorit să progresez şi, privind în urmă, realizez că nu am ales calea greşită. Îmi reproşez deseori că nu am făcut mai mult sau mă întristez când rememorez momente mai puţin fericite ale vieţii, clipe care într-un fel sau altul mi-au marcat existenţa şi peste care nu aş fi putut trece fără ajutorul colegilor mei de la Voltaj, pe care îi consider făcând parte din familia mea", mărturisea Vali Ionescu. Basistul trupei Voltaj îşi sărbătoreşte mâine ziua de naştere. Jurnalul Naţional îi urează "La mulţi ani!".

"Încă nu ştiu ce voi face de ziua mea, ori o petrecere cu prietenii, ori voi pleca în vacanţă undeva în afara ţării, într-un loc cald şi plăcut. Anul acesta, proiectele mele sunt legate numai de Voltaj. Sunt un om simplu ca oricare alt om, însă am imensa bucurie de a face parte din cea mai tare formaţie din România. Dacă ar fi să fac un top al ultimilor 20 de ani, ar fi următorul: locul 1 - Voltaj; locul 2 - piesa «20» (aleasă nu cu mult timp în urmă cea mai bună piesă a ultimilor 20 de ani în România); locul 3 ş.a.m.d - Voltaj.

Ce anume mă face mereu să merg înainte? «Motorul» se numeşte V8, ultimul nostru album! În toţi aceşti ani am învăţat că seriozitatea, perseverenţa, abnegaţia şi respectul pentru fanii noştri ne-au ajutat să fim mereu pe podium, aşa cum ziceţi dumneavoastră. Sunt lucrurile cele mai importante pe care le-am învăţat..."

UN VIS
"Mi-e dor de copilărie şi de adolescenţă, poate chiar şi de unele momente din prezentul imediat... La 20 de ani iubeam libertatea, chiar dacă nu o aveam decât într-un mod redus din cauza acelor vremuri, mai apoi la 40 de ani iubeam libertatea totală, iar în momentul de faţă iubesc viaţa în general... Şi aştept un eveniment important pentru sufletul meu. Un concert AC/DC la Bucureşti, formaţia mea preferată. Un vis care se va îndeplini anul acesta. Aştept cu nerăbdare."

×
Subiecte în articol: calendar