x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 15 decembrie 2011

Horoscop 15 decembrie 2011

14 Dec 2011   •   21:00

Prezenta Lunii in Leu incurajeaza toate demersurile de afirmare. Aduce stralucire, succes, creativitate, expresie de sine, dar si iubire si bucurie.

BERBEC
O zi frumoasa, plina de mici bucurii de la persoana iubita sau de la copii. Vestile primite sunt bune, iar informatiile la care ajungi sunt o sursa de inspiratie si entuziasm. Te poti bucura din plin de darurile oferite de aceasta zi, extrem de pretioase, chiar daca nu sunt materiale. Poate fi vorba despre un mic succes, orizonturi noi sau inchegarea unei relatii la care tii.

TAUR
Cu Luna in zona sufletului si caminului, astazi ti se pot revela raspunsuri de mult asteptate sau poti bene­ficia de daruri minunate din partea unui membru al familiei. In orice caz, aceasta zi aduce ar­mo­nie in camin, comunicare deschisa, chiar prosperitate prin intermediul unor conjuncturi fericite.

GEMENI
Relatii care au fost tensionate in ultima vreme au sanse sa revina la normal. Daca ai gresit fata de cineva, ti se mai da o sansa, daca ai incalcat niste reguli in cadrul unei colaborari, acum iti poti justifica actiunile si poti compensa cu idei si propuneri demne de luat in considerare. In sens mai amplu, imaginea publica incepe sa se redreseze.

RAC
Ziua de astazi, aflata sub influenta Lunii in Leu din zona banilor, iti poate aduce inspiratie si idei care se pot transforma in bani. Cu alte cuvinte, lasa-ti creativitatea sa se exprime, impartaseste-ti ideile, fii gata sa te implici intr-un proiect despre care ai mai auzit cate ceva si in urma cu vreo trei saptamani.

LEU
Se stie ca lumina reflectoarelor a fost inventata pentru tine si ego-ul tau. Astazi ai ocazia sa si demonstrezi acest lucru, plasandu-te mereu in centrul atentiei prin talent si farmec personal. Te bucuri de admiratie, experiente frumoase, stralucire si succes. Totul e sa stii sa folosesti aceasta sansa fara infatuare, ci cu naturalete si bucurie.

FECIOARA
Pentru tine, aceasta zi aduce o dispozitie meditativa. Ti-ar prin­de bine sa te te implici doar in activitati re­la­xan­­te, care nu te solici­ta peste masura nici fizic, nici emotional. Daca reusesti sa-ti creezi cateva mo­men­te de intimitate, fo­lo­seste-le pentru a te relaxa. Iar daca nu te poti abtine de la a gandi si analiza tot felul de situatii, macar fa-o in sens pozitiv.

BALANTA
Luna in Leu activeaza zona prietenilor, sustinatorilor si rela­tiilor publice. As­pec­tele sunt frumoase, ceea ce inseamna ca te bucuri de atentie, sprijin, inspiratie si succes in toate domeniile care necesita comunicare, intalniri sau impa­r­ta­siri. Este o zi buna pentru a participa la un eveniment si a lasa sa intre in viata ta oameni noi.

SCORPION
A venit si ziua pe care o astepti de cel putin o luna. Acea zi in care sa te bucuri de roadele muncii tale, de bene­ficiile materiale binemeritate, de aprecierea angajatorilor sau a colaboratorilor. Asadar, astazi concentreaza-te asupra carierei, fa alegeri din spatiul de putere si responsabilitate si bucura-te de orice pas facut inainte.

SAGETATOR
Daca esti suficient de receptiv si deschis, astazi poti invata ceva, iti poti rafina cunos­tintele asimilate deja sau poti incepe niste demersuri in sensul evolutiei profesionale sau spirituale. Oricum, asculta cu atentie su­ges­tiile, mesajele si informatiile care vin spre tine, inclusiv in vis. Primesti ghidare si e bine sa o folosesti intelept.

CAPRICORN
E posibil ca astazi sa accesezi informatii vehiculate intr-un cerc foarte restrans sau sa afli care sunt ade­va­ratele sentimente ale unei persoane apropiate. In orice caz, ajung la tine tot felul de mesaje, pe care e necesar sa le triezi si sa le crezi dupa cum te indeamna intuitia. In alta ordine de idei, astazi poate aparea din senin un ajutor providential.

VARSATOR
Astazi, toate drumurile duc la tine. Fie ca e nevoie de o informatie, de un sfat sau de clementa, toti apeleaza la tine fie sa-i ajuti in mod direct, fie sa intervii pentru ei. Partea buna este ca nu te deran­jeaza catusi de putin aceasta stare de lucruri, intrucat te face sa te simti important si apreciat. In plus, fara sa vrei afli lucruri care te intereseaza.

PESTI
Tu esti bine sustinut astazi de contextul astral in orice intreprinzi la locul de munca. Ai spor, esti inspirat, iar rezultatele vor fi pe masura. Mai mult decat atat, ai trecere in fata sefilor, asa ca daca asteptai un moment potrivit pentru a cere o favoare, o marire de salariu sau pur si simplu pentru a face o propunere, acel moment a sosit.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop