x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop, 15 noiembrie 2011

Horoscop, 15 noiembrie 2011

14 Noi 2011   •   21:00

Luna se afla si astazi in Rac, sti­muland afinitatea pentru familie si camin, precum si interesul pentru securitate emotionala. Aceasta plasare a Lunii influenteaza fiecare zodie astfel:

BERBEC: Astazi te preocupa foarte mult securitatea emo­ti­o­nala, dar si cea materiala, asa ca este momentul cel mai bun pentru a vedea ce anume lipseste din viata ta si ce ai putea face pentru a te simti in siguranta. Din punct de vedere material, ai sansa de a te stabiliza, prin recuperarea unor bunuri sau a unor sume de bani, ori prin obtinerea unui ajutor. Partenerul de viata este punctul tau de echilibru, asa ca fii gata sa-i soliciti sprijinul.

TAUR: Luna in Rac activeaza zona comunicarii si transmiterii informatiei, deplasarilor si activitatilor legate de documente. Intuitia te ajuta sa clarifici o serie de neintelegeri si sa refaci niste relatii care devenisera subrede. Stii exact ce si cand sa spui, astfel incat mesajul tau sa fie foarte clar si foarte bine perceput de interlocutori. Este o zi buna si pentru semnarea unor documente.

GEMENI: Astazi ai sanse sa gasesti solutiile cele mai bune pentru a te redresa din punct de vedere financiar. De exemplu, e posibil sa renunti la niste capricii si placeri personale, pentru a investi in lucruri cu adevarat utile. Pe de alta parte, poti sa faci niste schimbari in stilul de lucru sau in ce priveste domeniul de activitate, mai ales daca ce ai in prezent acolo nu iti ofera satisfactiile dorite.

RAC: Luna se afla in zodia ta, unde se simte ca acasa. Este o zi axata pe sentimente si emotii, mai mult decat pe mental si logica. Unii nativi se pot reintalni cu iubiri din trecut, altii se afla in plina reconfigurare a unei relatii amoroase sau a relatiei cu copiii. Oricum, ar fi bine sa dedici aceasta zi activitatilor creative, care te inspira si iti aduc bucurie.

LEU: Cu Luna plasata intr-o zona a discretiei, este momentul potrivit pentru retragere in sine si autoanaliza. Recomandarea mea pentru astazi este sa nu-ti incarci foarte mult programul, mai ales cu activitati solicitante din punct de vedere emotional, tocmai pentru a-ti ramane timp mai mult pentru tine. Familia poate avea un rol major in recapatarea si mentinerea echilibrului.

FECIOARA: Prezenta Lunii in Rac, in sfera prietenilor si aspiratiilor, vorbeste despre experiente intense si vesti emotionante, dar si despre reformularea unor proiecte si aspiratii. Este posibil ca astazi sa ai stari emotionale schimbatoare, in urma impartasirilor facute de prieteni sau a aflarii unor vesti de la sau despre acestia. E important sa nu cazi in capcana de a-ti asuma o serie de pro­bleme care nu te privesc.

BALANTA: O zi importanta pentru cariera. Desi pot exista temeri legate de desfasurarea unor activitati de la locul de munca, ai un fler extraordinar cand vine vorba despre oportunitati de castig si acumulare materiala. Insa daca reusesti sa renunti la frica, pesimism si nerabdare, rezultatele profesionale vor fi excelente si se vor reflecta si in portofel.

SCORPION: Esti foarte intuitiv si senzitiv in cursul zilei de astazi, astfel ca poti avea premonitii si revelatii, daca esti atent la tine si la vocea interioara. Pe de alta parte, ziua de astazi este excelenta pentru a te concentra asupra unui vis al tau, ajutand in acest fel la implinirea lui.

SAGETATOR: Prioritatea ta pe tot parcursul zilei de azi se pare ca este reprezentata de bani. Doresti sa stii cum stai, pe cine te poti baza, care sunt mijloacele pe care le ai la dispozitie si cum te poti folosi de ele. Numai ca socoteala de-acasa nu se potriveste cu cea din targ, astfel ca norocul vine pe usa din dos, cand si de la cine te astepti mai putin.

CAPRICORN: Primesti recunoastere, esti apreciat, relatiile cu prietenii sunt armonioase. S-ar putea sa se iveasca ocazia de a depana amintiri cu un prieten, ceea ce te ajuta sa intelegi si sa accepti o serie de gesturi facute de acesta in trecut. Practic, e momentul sa renunti la niste resentimente, sa ierti ce e de iertat si sa lasi trecutul acolo unde ii e locul.

VARSATOR: Oportunitatile de care beneficiezi astazi sunt in stransa legatura cu cariera si pozitia sociala. O sansa pe care nu ai vazut-o pana acum, un drum colateral, o relatie pe care nu ai valorificat-o sau o propunere mai veche pe care nu ai pus mare pret poate insemna un pas spre succesul unei afaceri sau al unor demersuri de afirmare socio-profesionala.

PESTI: Luna in Rac, sensibila si protectoare, traverseaza zona iubirii, creativitatii si copiilor. Asadar, astazi implica-te doar in activitati creative, bucura-te de lucrurile marunte ale vietii, fii gata sa-ti manifesti iubirea fata de oamenii dragi din viata ta. Daca ai in lucru un proiect creativ, astazi poti avansa spectaculos, pentru ca esti foarte inspirat si creativ.

×
Subiecte în articol: horoscop