x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 17 noiembrie 2011

Horoscop 17 noiembrie 2011

16 Noi 2011   •   21:00

Luna se afla astazi in Leu, asa ca suntem invitati cu totii sa ne punem in valoare, sa privim viata cu mai multa seninatate, sa fim creativi. Iata ce manifestari sunt posibile pentru fiecare semn zodiacal:

BERBEC
Esti plin de energie si creativitate, gratie Lu­nii in Leu. Este un mo­ment excelent pentru a-ti exprima ideile, ca­li­tatile si ta­len­tele, dar si pentru a fi in centrul aten­tiei. Daca ai tot ama­­nat demararea unui pro­iect, acum e mo­­mentul s-o faci. Ai putea sa-ti pregatesti o calatorie. Aceasta zi iti poate aduce si vesti bu­ne de departe sau raspunsuri favorabile de la o institutie.

TAUR
Luna in Leu iti amin­tes­te sa acorzi mai mul­ta atentie familiei si responsabilitatilor legate de camin. Este o zi favorabila deciziilor legate de inves­ti­tii sau pentru obtinerea unei fi­nan­tari. Nu te poti plan­ge de lip­sa no­rocului, mai ales pe seg­mentul finantelor, pentru ca fie iti ies in ca­le situatiile potrivi­te, fie iti vin bani din sur­se colaterale, fie se gaseste cineva sa te sprijine.

GEMENI
Astazi esti pe post de mesager. Oricine are nevoie de o in­for­ma­tie, un sfat sau o la­mu­rire se poate in­drep­ta spre tine. Exis­ta o ma­re efervescenta in zona co­mu­nicarii, insa este de bun augur. Curiozi­tatea, farmecul per­so­nal si umorul te ajuta sa obtii, la ran­dul tau, toate informatiile de care ai ne­vo­ie. De­pla­sa­rile, in­tal­nirile si ne­go­cierile sunt de ase­me­nea bine sustinute.

RAC
Cu Luna frumos as­pec­tata in Leu, in zo­na finantelor, astazi ai toate sansele sa pri­mesti o oferta de mun­ca avantajoasa sau sa pri­mesti o su­ma de bani pe care o astepti de mult. Afa­ce­­rile, tran­­zactiile si pro­iec­te­le profesio­nale se afla sub protectie as­tra­la, asa ca profita de aceas­ta zi pentru a atrage prosperitatea in viata ta.

LEU
Esti avantajat de tran­zi­­tul Lunii prin zodia ta, care iti stimuleaza creativitatea si far­me­cul personal. Astazi reu­­sesti sa lasi in urma orice temeri si inhibitii, pentru a te exprima li­ber si a experimenta noi forme de iubire si creativitate. In aceasta pe­rioada, unii Lei au san­sa sa straluceasca si sa se afirme, altii se indragostesc sau se hotarasc sa aduca un copil pe lume.

FECIOARA
O zi in care se recomanda discretie, de­ta­sa­re si liniste. Luna in Leu si aspectele pe ca­re le formeaza creeaza te­renul pro­pice pentru a te ocupa de tine. As­tazi poti face lucruri pe care le-ai tot amanat, in ce priveste ingijirea personala. Asadar, lasa deoparte nevoile altora si acorda timp nevoilor tale.

BALANTA
O zi foarte dinamica. Luna, prezenta in Leu, activeaza zona prietenilor si relatiilor so­cia­le. Asadar, poti primi o invitatie la un eveniment, unde ai oca­zia sa cunosti oa­meni fascinanti din ide­­ile carora te poti in­s­pira. De asemenea, sunt avantajate ca­la­to­riile scurte si sus­ti­ne­rea unor examene sau implicarea in orice fel de activitati care im­plica studiu si co­mu­nicare.

SCORPION
Poate fi o zi frumoasa sub aspectul carierei, afirmarii profesionale, succesului obtinut prin forte proprii. Se pare ca esti mai motivat ca niciodata sa-ti faci cunoscute ideile, sa iti urmezi vocatia, chiar sa-ti alegi alt drum profesional, daca de cel prezent nu mai esti multumit. O discutie cu un sef se poate incheia in avantajul tau, daca esti deschis si onest.

SAGETATOR
Luna, plasata in zona crezurilor, convinge­rilor si aspiratiilor, te poate provoca sa-ti schimbi viziunea asu­pra unui proiect, sa-ti revizuiesti aspiratiile si chiar sa incepi un curs de specializare sau de dezvoltare personala. Este o zi care iti poate scoate in cale oamenii de care ai nevoie si raspunsurile pe care le asteptai.

CAPRICORN
In cursul diminetii, tinzi sa te lasi coplesit de griji si emotii, din cauza unor plati ur­gen­te sau a unor in­ves­ti­tii pe care nu ti le per­miti in acest moment. Insa, daca ai rabdare, vei vedea ca totul se asa­za cum e mai bine, pentru ca cineva te spri­jina din umbra, te sal­veaza in ultima clipa, pune o vorba buna pentru tine sau iti rezolva problema fara ca tu sa-i fi cerut.

VARSATOR
Prezenta Lunii in Leu contribuie la cresterea vitalitatii, increderii in tine, motivatiei si optimismului. Acum ai si sustinere to­ta­la de la cei din jur, esti ascultat cu atentie si apreciat pentru ce esti si ce faci. Ziua de astazi ar putea parea agitata in cursul di­mi­ne­tii, dar dupa pranz apar destule momente de bucurie, de la oa­meni dragi din viata ta sau de la alti oameni cu bune intentii.

PESTI
Luna in Leu iti poate aduce propuneri in­te­re­sante legate de locul de munca si activitatea profesionala pe care o desfasori. Acestea se pot materializa cu succes, cu conditia sa fii deschis la nou si dispus sa faci o schimbare de directie in plan profesional. Cu alte cuvin­te, e necesar sa iei in calcul si alte po­si­bilitati, in afara de cele pe care le cunosteai pana acum.

Dr. Nicoleta Svarlefus – astrolog, trainer spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1;
Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop