x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 22 noiembrie 2011

Horoscop – 22 noiembrie 2011

21 Noi 2011   •   21:00

Luna este prezenta si astazi in Balanta, in conjunctie cu Saturn, sugerand ca e o zi buna pentru ne­go­cieri si cla­ri­ficari in cadrul unor relatii si parteneriate. Soarele intra in Sagetator si mar­chea­za inceputul unei perioade dina­mice, cu schimbari si experiente inedite, nonconformiste.

BERBEC
O zi excelenta pentru clarificarea si definitivarea termenilor unui contract, pentru sem­na­rea unor documen­te sau decizii legate de relatia de cuplu si ca­sa­torie. Intrarea Soa­relui in Sagetator activeaza, pentru o luna, zona demersu­rilor juridice, relatiilor cu strai­na­tatea si calatoriilor lungi, adu­cand influxuri pozitive si noroc in aceste zone.

TAUR
Astazi muncesti mult, dar esti eficient, iar rezultatele obtinute pot atrage dupa ele si un castig financiar suplimentar. Pe de alta parte, astazi poti lua niste decizii importante, pe termen lung, in ce priveste activitatea profesionala sau locul de munca. De exemplu, nativii care sunt in cautarea unui loc de munca au sanse sa primeasca astazi un raspuns favorabil.

GEMENI
Simti ca e momentul sa duci la alt nivel o re­la­tie sentimentala. Fie ho­tarasti sa te ca­sa­to­resti, fie te gandesti mai serios la asta. Daca esti deja ca­sa­torit, exista sansa de a te implica intr-un pro­iect care iti poate aduce o crestere a no­to­rietatii sau un plus de ex­perienta. Soarele in Sa­ge­tator iti va aduce in ur­ma­to­a­rea pe­rioa­da cu­nos­tinte noi, pro­pu­­neri si expunere pu­bli­ca.

RAC
Unele decizii legate de locuinta si camin nu mai pot fi amanate. Contextul este fa­vo­ra­bil, indiferent da­ca ho­ta­rarile sunt le­gate de o in­vestitie sau de o even­tuala mu­ta­re. Soa­rele in Sa­getator iti adu­ce, in­cepand de as­tazi, conjuncturi favo­ra­­bile si oportunitati neasteptate in zona muncii. E posibil sa te reorientezi, sa pornesti pe un drum nou.

LEU
Soarele se aliaza cu Mercur si Venus in Sa­ge­tator. Acest context as­tral iti poate aduce, in urmatoarea pe­ri­oa­da, momente frumoa­se alaturi de persoana iu­bita, stra­lu­cire, succes, sanse de afirmare. Unor nativi le poate adu­ce o poveste de iu­bi­re sau chiar un copil. Atentie insa la ten­din­ta spre infatuare, egoism, extravangante si excese de tot felul.

FECIOARA
Cel mai important pentru tine in acest mo­ment este sa rezolvi o serie de probleme in fa­milie sau sa duci la bun sfarsit niste de­mer­suri in vederea achi­zitionarii unei lo­cuinte. Daca nu e vorba despre o schimbare de domiciliu, poate ca te gandesti sa faci niste schimbari de decor acasa. In orice caz, simti nevoia de mai mult spatiu si vei lua masuri in acest sens.

BALANTA
Cand nu vorbesti, scrii, cand nu scrii, alergi de colo-colo. De astazi, Soarele intareste ca­rac­­teristicile Sage­ta­to­rului, care, in cazul tau, se manifesta in zona comunicarii. Este o pe­ri­oada destul de agita­ta, cu multe intalniri, dis­cutii, negocieri. Din toata agitatia asta pot iesi lucruri bune si frumoase, cum ar fi contracte si colaborari pro­fi­­tabile sau chiar o noua experienta amoroasa.

SCORPION
Pentru tine, ziua de astazi este potrivita mai curand pentru discretie si mai putin pentru decizii sau actiuni concrete. Este un moment prielnic pentru o autoevaluare ri­gu­­roasa, care te poate ajuta sa descoperi niste inhibitii si sa le de­pa­sesti. Astfel, iti vei creste increderea in tine, iar in zilele ur­ma­toare ai sansa sa ga­sesti noi culoare de afir­mare si castig.

SAGETATOR
Conjunctia Luna-Sa­turn plasata in Balanta este de bun augur pentru relatiile cu prietenii si cu sustinatorii. Se pot clarifica nein­te­le­geri si se pot conso­li­da re­latii, pentru ca esti su­ficient de in­telept in­cat sa abordezi orice situa­tie cu de­tasare si fara sa pierzi din ve­de­re esen­tia­lul. De astazi, Soa­re­le se instaleaza pentru o luna in zodia ta si iti aduce noroc, entuziasm si optimism.

CAPRICORN
In cazul tau, planetele din Balanta activeaza zona carierei si pu­terii, astfel ca, astazi, un succes profesio­nal depinde de diplo­ma­tia, rabdarea si serio­zitatea cu care iti desfasori activitatea. Ai sustinere de la sefi, esti foarte eficient in tot ce faci, iti creste credibilitatea si s-ar putea sa ti se in­cre­dinteze noi sarcini sau un nou proiect.

VARSATOR
O zi frumoasa, incununata de rezultate bune, mai ales in ceea ce priveste studiile, exa­me­nele, demersurile ad­ministrative, relatiile cu strainatatea. Poti con­solida relatii cu persoane care iti im­par­ta­sesc aspiratiile sau te poti reconcilia cu cineva din anturaj. Acum lucrurile sunt privite mai putin prin prisma emotiilor si mai mult prin cea a intereselor comune.

PESTI
Zona banilor si re­sur­selor altora este activata de conjunctia Luna-Saturn in Ba­lanta. Esti foarte atent la sursele de castig, la oamenii care-ti pot oferi sprijin sau la cei cu care poti coopera in vederea unui proiect profitabil. Cu alte cuvinte, esti foarte abil in a-ti urmari interesele prin pu­nerea la treaba a calitatilor si resurselor altora.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop