x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 25 noiembrie 2011

Horoscop – 25 noiembrie 2011

24 Noi 2011   •   21:00

Ziua de astazi este marcata de Luna No­ua in Sagetator si eclip­sa partiala de Soare. Desi influen­tele sunt destul de slabe la nivel personal, efectele eclipsei se pot traduce prin im­pul­si­vitate accentuata, inversunare, raz­vra­tire. Sanatatea poa­te fi incercata, mai ales acolo unde siste­mul imunitar este slabit.

BERBEC
E posibil ca astazi sa te afli in postura de a-ti apara o opinie sau de a justifica o serie de decizii luate la locul de munca. Pot exista tensiuni in aceasta zona care pot ajunge pana la decizii radicale, cum ar fi rezilierea unui contract, renuntarea la un proiect sau escaladarea unor conflicte. Totusi, daca e vorba despre respectarea unor termeni juridici, fii precaut.

TAUR
Luna Noua si eclipsa partiala de Soare se a­sa­za in zona resur­selor altora. Astazi pot aparea blocaje, ama­nari si in­tar­zi­eri de or­din fi­nan­ciar. Pe de alta parte, ten­ta­tia de a chel­tui este foar­te pu­ter­­nica, asa ca abtine-te de la astfel de gesturi si de la orice fel de ex­ces sau extravaganta. Orice s-ar in­tam­pla, ai putina in­credere. Ceva sau ci­ne­va te salveaza in ultimul moment.

GEMENI
Ziua de astazi poate aduce schim­bari ma­jo­re in ceea ce priveste rela­tiile, parteneriatele si asocierile. S-ar putea sa aluneci intr-un conflict cu cineva pe care il astepti de mult la cotitura. Poate avea loc un schimb de replici dure, reprosuri si critici, in urma carora fie relatia se rupe, fie trece intr-o noua etapa. Depinde ce simti in legatura cu acea persoana si ce iti doresti mai departe.

RAC
Impulsivitatea si nerab­da­rea te pot face astazi sa intri in polemici la locul de munca. Nu lasi nimic nesanctionat, te deranjeaza ca oa­me­nii nu au viteza de reac­tie pe care o astepti si esti ex­trem de critic. Astazi e po­sibil sa realizezi ca nu mai vrei sa continui o acti­vi­­tate, un proiect sau o re­latie de colaborare. Ca nu te mai implineste si nu te mai simti in largul tau facand asta.

LEU
Efectul principal al Lu­nii Noi, si in special al eclipsei de soare, este tendinta de a te arunca in tot felul de experiente excentrice, cos­ti­si­toare, impulsive. Cu alte cuvinte, te comporti de parca ai vrea sa arati cat de important si puternic esti, plasandu-te mereu in centrul atentiei. Prin urmare, e bine sa-ti temperezi aceste porniri si sa fii mai atent la ce spui si ce promiti.

FECIOARA
In cazul tau, impulsivitatea, care vine la pachet cu aspectele de astazi, tinde sa se manifeste in special in cadrul familiei. E destul de greu sa-ti intre cineva in voie, iar daca esti cicalit, ripostezi fara ezitare. Atentie totusi la tendinta de a exagera totul si de a rosti cuvinte dure la adresa celor mai dragi oameni din viata ta.

BALANTA
Eclipsa partiala de Soa­re se plaseaza in zona co­municarii. E foar­te im­portant ca as­tazi sa iei lucrurile usor, pe rand, si sa te asiguri ca me­sajele tale sunt clare si ajung direct la sursa. Altfel, te poti confrunta cu neintelegeri, r­a­ta­ci­rea unor documente, amanarea unor in­tre­ve­deri. Pot fi dezvaluite informatii neplacute, dar utile, in ceea ce priveste in­ten­ti­ile unor oameni din anturaj.

SCORPION
Segmentul finantelor primeste astazi influente puternice atat de la Luna Noua in Sa­ge­ta­tor, cat si de la celelalte planete aflate aici. Lu­crurile sunt amestecate: blo­ca­jele legate de bani sunt resimtite pu­ternic dar ele au rolul de a te dirija spre alte mijloace de castig. Tu alegi daca te concentrezi pe ceea ce-ti lip­ses­te si pe a gasi vinovati sau iti indrepti atentia catre solutii.

SAGETATOR
Daca in ultimele luni ai acumulat tot felul de nemultumiri cu privire la pozitia ta profesionala, evolutia carierei sau a relatiei cu un sef, astazi s-ar putea sa rabufnesti si sa spui tot ce ai pe suflet. Insa, oricat de convins esti ca ai dreptate in tot ce afirmi, nu uita de tendinta de a exagera totul si abtine-te de la decizii radicale si ireversibile, cu iz de ultimatum.

CAPRICORN
Cu atatea planete in Sagetator, intr-o zona ceva mai obscura pe harta astrologica, nu e de mirare daca te simti ca un prizonier al propriilor temeri, constructii mentale si scenarii. Astazi esti invitat sa te confrunti cu toate aceste ganduri si emotii, pentru a le vedea exact asa cum sunt si a le putea depasi.

VARSATOR
Astazi vin spre tine tot felul de informatii, vesti, zvonuri. Unele sunt placute, altele sunt surprinzatoare, prin dezvaluirea unor secrete sau intentii ascunse ale unor asa-zisi prieteni. E posibil ca astazi sa fii dezamagit, dar nu din vina altora, ci din cauza amagirilor si asteptarilor tale. Chiar asa fiind, putina curatenie in anturaj nu strica.

PESTI
O zi destul de complicata si tensionata, mai ales in ceea ce priveste relatiile profesionale si cariera in general. Mul­te lucruri nu-ti convin, iar daca ti-ai tot reprimat nemultumirile, acum s-ar putea sa se ga­seasca o bresa prin care sa fie exprimate. De aici conflicte, reactii disproportionate, raz­vra­tire. Aceasta zi poa­te reprezenta un punct de cotitura in ceea ce priveste cariera.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, consilier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop