x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop 30 ianuarie 2012

Horoscop 30 ianuarie 2012

29 Ian 2012   •   21:00

Luna in Taur si aspectele ei dinamice cu planetele din Varsator ne amintesc de dorintele noastre, de interesele pe care le urmarim, si ne provoaca sa stabilim riscurile pe care suntem dispusi sa ni le asumam, precum si sacrificiile pe care suntem gata sa le facem pentru a obtine ce ne dorim.

BERBEC
Rigiditatea poate duce la dispute si tensiuni in relatia cu un prieten sau cu cineva din anturajul apropiat. Aspectele dinamice intre zona banilor si cea a aspi­ra­tiilor se pot traduce prin teama de a te arunca in necunoscut si de a incepe ceva nou. Cu alte cuvinte, ai multe idei, iti doresti sa te implici intr-un proiect nou, insa pentru asta ai nevoie de ceva mai multa incredere in tine.

TAUR
Ziua aceasta se anunta destul de tensionata, mai ales sub aspectul zonei profesionale. Simti ca esti tratat ca o cantitate neglijabila, unele persoane luand decizii peste capul tau, chiar daca acestea te privesc direct. In acest context, e bine sa fii ceva mai flexibil, dar fara a renunta la valorile tale, deci evitand compromisurile.

GEMENI
Astazi esti pur si simplu bombardat cu informatii, insa nu toate sunt adevarate sau utile, de aceea e important sa nu le iei de bune din primul moment, ci sa ramai detasat si sa le triezi cu atentie. Este o zi a discretiei, ceea ce inseam­na ca ai face bine sa pastrezi pentru tine mare parte din inten­tiile tale si sa astepti momentul potrivit pentru a actiona.

RAC
Ai posibilitatea sa de­masti interesele as­cun­se ale unor persoane din anturaj, prin aflarea unor informatii compromitatoare despre acestea. Unele suspiciuni mai vechi se transforma in ade­va­ruri. Fii precaut in pri­vinta co­la­bo­ra­ri­lor si nu lua de bune chiar toate pro­mi­siuni­le care ti se fac. Experi­en­­tele de as­tazi sunt uti­le, te ajuta sa afli cine me­rita sa ra­ma­na langa tine si cine nu.

LEU
Luna in Taur activeaza zona carierei si puterii. S-ar putea ca astazi sa constati necesitatea de a ajusta un parteneriat sau o asociere. Insa, chiar daca nu esti de acord cu viziunea unui partener, evita deciziile radicale si incearca sa gasesti un punct de convergenta. Succesul profesional depinde acum de flexibilitatea si consecventa ta.

FECIOARA
Unele activitati in care te implici la locul de munca ti se par o adevarata corvoada. Mai ales ca apar tot felul de schimbari la care trebuie sa te adaptezi din mers sau greseli care trebuie corectate. Prin urmare, abordeaza totul cu rabdare si orienteaza-te spre solutii, in loc sa te plangi. Daca activitatea ta implica legaturi cu strainatatea, fii atent cum transmiti informatiile.

BALANTA
Luna in Taur activeaza zona resurselor altora si, avand in vedere aspectele tensionate pe care le formeaza, e semn ca nu trebuie fortate lucrurile in cazul in care astepti un sprijin material sau vrei sa obtii niste resurse materiale de la cineva. In schimb, daca lasi lucrurile sa se aseze de la sine, favorurile si beneficiile vin de unde te astepti mai putin.

SCORPION
Luna in Taur activeaza zona parteneriatelor. Aspectele tensionate din aceasta zona vor­besc despre neinte­le­geri care pot aparea in cadrul relatiei conjugale sau in relatia cu un partener de afaceri. Esti sensibil la re­mar­cile si observatiile pri­mite de la cei din jur. Sfatul meu este sa abordezi toate experientele si mesajele ca pe niste oportunitati de a vedea ce poate fi imbunatatit.

SAGETATOR
Activitatile profesiona­le sunt in centrul aten­ti­ei. Aspectele tensiona­te vorbesc despre eventuale incurcaturi care tin de documente sau despre impulsivitate in relatiile cu colegii. Insa toate aceste incurcaturi, obstacole sau tensiuni te pot ajuta sa vezi ce poate fi transformat in relatiile tale, la ce e necesar sa renunti sau unde ar fi bine sa insisti mai mult pentru a-ti atinge scopurile.

CAPRICORN
Se pare ca esti interesat in primul rand de propriul confort. Esti tentat sa cheltuiesti mai mult decat iti poti permite, pentru a-ti satisface nis­te placeri si ca­pri­cii, de aceea iti recomand sa fii atent la extra­van­gan­te si excese pe care le-ai putea re­gre­­ta. Mai ales ca pot apa­rea si cheltuieli nepre­vazute legate de nece­sitatile copiilor sau persoanei iubite, asa ca e bine sa-ti pastrezi niste rezerve.

VARSATOR
Luna in Taur nu pri­ves­te cu ochi buni planetele aflate in Varsator, asa ca ziua de astazi ar putea fi incordata. Se pare ca e destul de greu sa-ti intre cineva in voie, esti capricios, tinzi sa iei totul personal si consumi multa energie incercand sa demonstrezi mereu ca ai dreptate. Prin urmare, accepta ca e posibil sa te inseli uneori si sa fii mai ingaduitor fata de greselile altora.

PESTI
Cu Luna tensionata in Taur, in zona comunicarii, pot aparea conflicte in relatiile cu rudele sau colegii sau te poti simti neinteles. In plus, apar informatii care te fac sa te indoiesti de niste relatii sau de calitatea unor oameni in care ai investit in­cre­de­re. Cu toate aces­tea, nu e momentul sa ac­ti­o­nezi, ci e bine sa ai rab­da­re, pana capeti toate datele si se decanteaza lucrurile.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×