x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 5 decembrie 2011

Horoscop – 5 decembrie 2011

04 Dec 2011   •   21:00

Luna este gazduita astazi de curajosul Berbec, astfel ca in mintile multora dintre noi pot incolti dorinta si motivatia unui nou inceput. Impulsivitatea si nerabdarea prezente astazi pot fi sublimate in entuziasm si initiative curajoase.

BERBEC
Te afli intr-o perioada in care iti devine din ce in ce mai clar, prin experientele traite, ca unele convingeri vechi nu mai functioneaza si e necesar sa fie schimbate. Fii atent la ce simti si indrazneste sa faci cateva schimbari. Daca te simti blocat intr-o rutina permanenta, mai ales din punct de vedere profesional, creeaza cateva momente de unicitate, fa ceva nou.

TAUR
Cu Luna in Berbec, esti predispus la fra­man­tari si analize ne­sfar­site. Gan­durile tale sunt legate de bani, resurse ma­­teriale sau un anu­me profit dintr-o afa­ce­re, iar teama ca ai pu­­tea pierde ceva te face circumspect si os­ci­lant in impre­ju­rarile care necesita luarea unor decizii. Reco­man­darea mea este sa amani orice investitie si sa astepti solutiile sa apara.

GEMENI
Traversezi o perioada destul de incordata in ceea ce priveste comunicarea cu partenerul de viata, relatiile familiale sau gestionarea unor situatii dificile legate de patrimoniu sau locuinta. Sprijinul si solutiile vin astazi prin intermediul unui prieten sau al unor cunostinte noi. De aceea e important sa fii deschis si sa accepti sprijinul care ti se ofera.

RAC
In cursul zilei se pot reedita niste tensiuni mai vechi de la locul de munca sau pur si simplu reapare dorinta unei schimbari. Cert este ca lucrurile care te nemultumesc nu prea mai pot fi trecute cu vederea, asa cum s-a intamplat pana acum. Prin urmare, accepta realitatea si fii gata sa renunti la ceva ce te tine pe loc sau te trage inapoi: un proiect, un partener, o activitate.

LEU
S-ar putea sa ai sen­zatia ca ce iei pe mere dai pe pere. Cu alte cu­vin­te, banii vin si plea­ca, iar cheltuielile sunt mai mari decat ai pre­va­zut, mai ales daca ai co­pii. Si totusi, nu ajungi niciodata pe mi­nus si nu te poti plange de lipsuri. Cineva acolo, Sus, te iu­beste si iti scoate mereu in cale noi oportunitati si surse de venit. Totusi, evita cheltuielile impulsive si inutile.

FECIOARA
Daca te afli in toiul unor reparatii sau renovari in casa, inar­meaza-te cu rab­dare, pentru ca lucrurile inainteaza foarte incet si apar mereu situatii neprevazute. Nu te ajuta cu nimic sa te inversunezi, sa impingi lucrurile, sa pui presiune pe cei implicati. Lasa lucrurile sa fie, da-le spatiu celor dragi si lasa-te ajutat. Astazi poate veni un sprijin material nesperat.

BALANTA
E posibil ca in aceste zile sa incepi sa te in­doiesti de integrita­tea unor oameni din preaj­­ma ta. Versatilita­tea si promisiunile gratuite te pun serios pe gan­du­ri si te determina sa revizuiesti niste relatii. Cel mai bine este sa lasi aceste preocupari in plan secund si sa te concentrezi asupra ex­perien­te­lor frumoa­se de care ai parte astazi prin partenerul de viata sau colaboratori.

SCORPION
Unde sunt asteptari sunt si dezamagiri. Este lectia acestei zile, mai ales in ceea ce pri­veste relatiile cu prie­tenii. Cu cat vei avea mai multe asteptari de la ei, cu atat mai deza­ma­git vei fi. Cu cat esti mai te­ma­tor, cu atat mai multe situatii ten­sio­na­te vei atrage. Re­la­xea­za-te, lasa-i pe altii sa fie cum doresc si con­centreaza-te asu­pra unui nou inceput la locul de munca.

SAGETATOR
Daca te simti blocat, daca nu stii ce decizie sa iei in ceea ce pri­ves­te cariera si drumul tau pro­fesional, cel mai bine este ca astazi sa-ti iei atentia de acolo si sa o indrepti spre un alt segment de viata care iti poate aduce bucurii reale, cum ar fi copiii, persoana iubita, un hobby, o modalita­te de exprimare creativa. Lasa de­­parte frica si axeaza-te pe alegeri venite din iubire.

CAPRICORN
Te afli intr-o perioada pe cat de plina de confuzie, pe atat de utila. Faptul ca toate lu­cru­rile par sa mearga cu in­ce­tinitorul si re­pe­ta­rea unor experiente din trecut au rolul de a te orienta catre interior, ajutan­du-te sa te cunosti si sa te intelegi mai bine. Cu alte cuvinte, ti se ofera timp pentru tine, timp pe care altadata ti-l doreai si de lipsa caruia te plangeai.

VARSATOR
E posibil ca in aceste zile sa vezi conspiratii peste tot, sa ai mereu senzatia ca cineva unelteste impotriva ta, incearca sa ia decizii peste capul tau sau intentioneaza sa te priveze de niste facilitati. In orice caz, esti intr-o cautare ferventa a adevarului, te transformi intr-un detectiv si te straduiesti sa aduci lumina in situatii cenusii. Si chiar iti iese!

PESTI
Daca te afli in fata unei alegeri legate de carie­ra si ti se ofera oportunitatea de a avansa, a te afirma sau a casti­ga mai multi bani, fii atent la tendinta de a face compromisuri sau de a incalca un angajament mai vechi. Onestitatea si inte­gri­tatea sunt neaparat necesare daca vrei ca to­tul sa decurga armonios, iar alegerile tale sa fie incununate de succes..

×
Subiecte în articol: horoscop