x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop – 6 decembrie 2011

Horoscop – 6 decembrie 2011

05 Dec 2011   •   21:00

Pana la ora 17:00, Luna va parcurge ultimele grade ale zodiei Berbecului, dupa care ajunge in Taur. Este o zi dinamica in prima parte si mai linistita spre seara. Iata ce este posibil pentru fiecare zodie:

BERBEC
Pana in ora 17:00, Luna in Berbec te determina sa fii mai atent la nevoile tale, dar si la modul in care te prezinti in fata celorlalti. In cursul dimi­netii, e bine sa fii atent la ce spui, pentru ca exista riscul sa faci gafe sau sa starnesti conflicte de interese. Pe de alta parte, astazi poti face pasi constructivi intr-un proiect, urmati de satisfactii financiare si materiale.

TAUR
E posibil ca astazi sa te simti lipsit de energie, ba chiar sa ai dureri de cap, cel putin in prima parte a zilei, cand toate sarcinile de la serviciu ti se par mai dificile decat de obicei. De aceea, daca-ti poti permite, ocupa-te doar de lucrurile care nu pot fi amanate. Dupa-amia­za, Luna ajunge in zodia ta si iti confera o stare de spirit mult mai buna.

GEMENI
In cursul diminetii te poti confrunta cu nein­te­legeri, confuzie in pri­vinta unui proiect, amanari sau blocaje de tot felul. Chiar si asa, nu e cazul sa fortezi lu­crurile si nici sa-i acuzi pe ceilalti, ci incearca sa privesti totul cu mai multa detasare. Orele serii sunt potrivite pentru relaxare, meditatie, introspectie sau ingrijire personala. Nu e exclus sa primesti un dar neasteptat.

RAC
Atentia iti este indreptata astazi inspre cariera, statut profesional, relatii cu sefii sau cu autoritatile. Este o zi incarcata, dar vei reusi sa faci fata tuturor provocarilor daca abordezi lucrurile cu calm si intelepciune. Seara te gaseste alaturi de prieteni sau oameni langa care te simti in largul tau. Ajung la tine informatii utile si vesti bune sau ti se fac surprize placute.

LEU
Iata o zi potrivita pentru a te ocupa de rezol­varea unor probleme administrative sau juridice, pentru a relua corespondenta cu persoane din straina­tate sau pentru a modifica termenii unui contract. Dupa-amiaza, Luna in Taur activeaza zona carierei si iti scoate in cale oamenii, infor­ma­tiile sau conjuncturile potrivite pentru a te afirma sau a te apropia de un succes.

FECIOARA
Pana spre ora 17:00, Luna in Berbec iti aminteste de niste plati urgente sau te sustine in demersuri legate de accesarea unor fonduri, obtinerea unei sponsorizari sau a unui imprumut. In orice caz, poti fi surprins in mod placut de o favoare facuta de cineva sau de diverse facili­tati de care be­neficiezi. Spre seara ajung la tine vesti bune de departe.

BALANTA
Ziua de astazi pare sa fie dedicata negocie­rilor, armonizarii unor relatii si clarificarilor. Pentru asta, e necesar sa fii receptiv la semnalele venite din exterior, la dorintele si reactiile celor din jur. Spre seara, Luna este foarte generoasa in Taur, astfel ca ai toate sansele sa fii rasfatat cu daruri, favoruri si gesturi curtenitoare. Pri­meste totul, fara suspiciuni!

SCORPION
Astazi ai un program foarte incar­cat la locul de munca. Te pricepi foar­te bine sa ti-l incarci sin­gur, si te comporti ca si cand se termina zi­lele si vrei sa le faci pe toate azi. Avand in ve­­dere ca Mercur este re­trograd in zona bani­lor, pro­babil motivatia ta principala este le­gata de un impas financiar si dorinta de a re­cupera un timp pierdut. Totusi, mai bine faci mai putin si bun!

SAGETATOR
E posibil sa-ti fie din ce in ce mai greu sa in­te­legi reactiile unui prieten sau ale persoanei iubite. Adevarul este ca astazi nici nu prea ai rabdare sa asculti pana la capat un discurs, consi­de­rand ca stii tot adevarul si nu mai e nimic de spus sau de explicat. Totusi, nu uita ca oamenii care te provoaca cel mai mult iti aduc cele mai pretioase daruri pentru evolutie.

CAPRICORN
Starea fizica nu prea e in acord cu agenda pe care ai alcatuit-o pentru astazi. Oricat de multe ti-ai propus sa faci, se pare ca va trebui sa reduci ritmul de lu­cru, sa-ti iei timp pen­tru a repara niste gre­seli sau sa acorzi spri­jin familiei in re­zol­varea unei probleme. Asa­dar, ai nevoie de rab­dare si intelepciune pen­tru a stabili un echi­libru intre viata per­sonala si cea socio-profesionala.

VARSATOR
Chiar daca prima parte a zilei este mai agitata, cu multe deplasari de facut, corespondenta de gestionat, intalniri si discutii de onorat, orele serii compen­sea­za intregul efort de peste zi. O data cu intrarea Lunii in Taur, la ora 17:00, familia devine centrul atentiei. Te poti bucura de mo­mente minunate, poti primi si darui, ai ocazia sa-ti impartasesti sentimentele.

PESTI
Revin framantarile si grijile legate de bani, mai ales ca in zona carierei si profesiei exista confuzie si instabilitate. Insa, oricat de mult ai spera ca vei fi sprijinit sa depasesti un impas, adevarul este ca acum doar tu poti gasi solutii. Cu alte cuvinte, e timpul sa te bazezi doar pe tine, pe mij­loacele tale si pe niste calitati care pana acum au fost neglijate sau reprimate.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier transpersonal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website:www.astrocafe.ro

×
Subiecte în articol: horoscop