x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, 18 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla azi

Horoscop zilnic, 18 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla azi

18 Mar 2012   •   07:39
Horoscop zilnic, 18 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla azi

Berbec

Pana sambata dupa-amiaza, Luna in Capricorn te scoate in fata. Te faci remarcat fara efort, intri in centrul atentiei fara sa vrei. Ai un mod destul de sobru si de serios de a te manifesta, care impune respect, dar si distanta. Ceilalti iti simt autoritatea, puterea, si ar putea lua decizia ca e mai bine sa te ocoleasca decat sa te provoace. Sambata, in a doua parte a zilei, si duminica, Luna in Varsator te provoaca sa iesi, sa te vezi cu lume multa, sa petreci. Poti intalni oameni pe care sa-i implici intr-o serie de proiecte pe care le derulezi. Atentie la discutiile in contradictoriu cu femeile pe subiectul banilor!

Taur

Sambata, in prima parte a zilei, poti lua legatura cu oameni care te ajuta sa-ti schimbi perspectiva, modul in care privesti lucrurile si poate chiar viata in general. Fii deschis la idei si solutii noi! Orice om care iti transmite o informatie, fie prin viu grai, fie prin intermediul unei carti, este un mesager care-ti iese acum in cale. E timpul sa renunti la prejudecati si sa iesi din tipare fixe de gandire. De sambata dupa-masa incolo ajungi pe scena, ceilalti descopera laturi ale personalitatii tale care te pun in evidenta. E important sa-ti gestionezi emotiile in public, pentru ca risti sa fii actorul unei ciocniri cu o femeie.

Gemeni

Tu esti beneficiarul unor surprize sau cadouri in prima parte a weekendului. Parca banii detinuti in comun cu partenerul, familia sau un asociat merg acum catre tine. Solutiile de finantare de care ai nevoie pot sa vina sub forma de donatii, mosteniri, sponsorizari sau imprumuturi. De sambata dupa-masa pana la finalul zilei de duminica, ai ocazia sa primesti mesaje care sa te ajute sa iesi dintr-un mod de gandire fixist. Vezi dintr-o data ca sunt si alte alternative, solutii si posibilitati, ca nu exista decat o singura cale. E bine sa te astepti la niste adevaruri pana acum ascunse care s-ar putea sa te doara.

Rac

Tu ai de purtat discutii serioase in prima parte a weekendului cu jumatatea ta, cu un asociat sau colaborator. Desi te lovesti de o atitudine rigida din partea celorlalti, cu putina diplomatie ar trebui sa reusesti sa intorci situatiile in favoarea ta. Sunt posibile noi inceputuri de drum in unele relatii. De sambata dupa-amiaza, Luna ajunge in Varsator si promite surprize, dar si amanarea unor bani sau avantaje pe care le astepti. E timpul sa iei niste decizii serioase pe termen lung in privinta unor planuri care se cam dau peste cap. O parte din finantele tale se pot realoca intr-o directie neasteptata.

Leu

Pe tine te apuca cheful de munca in prima parte a weekendului. Sunt multe treburi pe care le-ai lasat de izbeliste si pe care trebuie sa le reiei. Ai nevoie sa reintri intr-un program de rutina. De asemenea, e bine sa-ti vezi de niste probleme de sanatate, cu localizare la stomac, oase si articulatii. De sambata dupa-amiaza, reintra in centrul atentiei tale discutii si decizii cu partenerul sau cu oameni cu care desfasori un proiect in comun. Indicat ar fi sa acorzi toata atentia persoanelor dragi, pentru ca s-ar putea sa primesti reprosuri mai ales daca i-ai neglijat in ultima vreme. Ar fi bine sa lasi viata sociala pe locul al doilea.

Fecioara

Tu esti total dedicat persoanelor dragi sambata si poti purta discutii serioase cu cei de acasa. De asemenea, iti poti asuma responsabilitati in locul altcuiva. Ai insa tendinta de a-ti exprima afectiunea numai prin gesturi, cadouri sau bani. Tine cont ca nu este suficient si ca e nevoie sa rostesti si cuvinte, sa faci declaratii pentru ca ceilalti sa simta caldura sentimentelor tale. Sambata, in a doua parte a zilei, si duminica nu te ingropa in treburi gospodaresti, adu-ti aminte ca e weekend! De asemenea, evita sa lucrezi de acasa pentru serviciu, ignorandu-i pe cei dragi! Incearca sa iesi de pe pilot automat!

Balanta

Prima parte a weekendului se invarte in jurul familiei si al locuintei. Sunt relatii foarte apropiate carora e nevoie sa le acorzi acum imporanta, sunt rude mai in varsta care iti cer sprijinul, sunt amenajari si reparatii de facut prin casa. De asemenea, se pot reedita niste situatii din trecut care ies acum la suprafata cu scopul de a capata o forma definitiva, de a se clarifica. De sambata dupa-amiaza, Luna in Varsator te imbie sa iti faci timp pentru activitatile ale preferate! Incearca sa acorzi spatiu persoanei iubite si copiilor, nu-i sufoca cu pretentiile tale, nu incerca sa-i determini sa faca ceva cu forta, nu face alegeri in locul lor!

Scorpion

Este un sfarsit de saptamana care debuteaza cu schimburi intense de comunicare si cu drumuri pentru a rezolva treburi concrete, punctuale. In discutii, ai mare grija la abordarea rigida, e posibil sa scoti la inaintare principiile pe care le ai si astfel sa-i determini pe partenerii de dialog sa dea un pas inapoi. Cauta argumentele potrivite, nu vorbi din orgoliu si vei vedea ca ajungi la sufletul oricui. Sambata seara si duminica, familia are nevoie de tine e posibil sa te ocupi de problemele altora. Lasa deoparte asteptarile pe care le ai, mai ales de la partener! Accepta-l pe fiecare asa cum este el!

Sagetator

Sambata ar putea fi pentru tine o zi a grijilor legate de bani. Ai planuri marete si iti dai seama ca iti cam lipsesc fondurile ca sa ajungi acolo unde iti doresti. Sunt de asteptat si cheltuieli neprevazute. Ai de primit o lectie importanta acum, aceea de a darui cu inima deschisa. Daca tot dai, sa nu-ti para rau, pentru ca vei vedea cum, pe alta parte, ti se intoarce inzecit! Poti trage concluzia ca banul e e energie care trebuie sa circule. Sambata dupa-amiaza si duminica e bine sa te menajezi la maxim, sa eviti activitatile solicitante si consumul nervos. Sanatatea ridica semne de atentionare in zona gatului, a abdomenului, a coloanei si a rinichilor.

Capricorn

La sfarsitul acestei saptaani poti face ceva foarte special pentru tine. Iti iei inima in dinti si te concentrezi pe nevoile tale cele mai profunde. Reusesti sa-ti dai seama cine esti, ce te face fericit, prin urmare poti face alegeri care sa-ti aduca un grad ridicat de satisfactie personala si chiar de eliberare. E posibil chiar sa pasezi o serie de responsabilitati altcuiva pentru a te ocupa exclusiv de tine. De sambata dupa-amiaza, se pune problema unei insecuritati financiare. E posibil sa apara discutii legate de bani si bunuri cu persoana iubita sau cu copiii. Invata sa-ti exprimi sentimentele, mai ales daca ai nemultumiri!

Varsator

Prima parte a weekendului pare a fi marcata de epuizare fizica si emotionala, de aceea te poti retrage in tine ca sa-ti analizezi gandurile si, mai ales, sentimentele. Poti fi pus in fata unor decizii pe care nu mai ai cum sa le schimbi, dar pe care nu poti decat sa ti le asumi si sa le accepti. E bine sa eviti izbucnirile nervoase si sa gestionezi tensiunea interioara. Sambata, in a doua parte a zilei, si duminica, discutiile si schimburile de mesaje te tin in priza. Poti iesi din niste obisnuinte, pot aparea schimbari de plan, modificari in program sau chiar in stilul de viata. E posibil sa adopti o pozitie mai rece si detasata in familie.

Pesti

Prima parte a weekendului te gaseste in plin proces de comunicare. Revin oameni in viata ta sau faci noi cunostinte, iei parte la reuniuni sau la intalniri, te regasesti in mijlocul unui grup, la sedinta unei asociatii al carei membru esti. Poti intalni acele persoane care sa te ajute in derularea unor proiecte. Poti planifica riguros pasii pe care urmeaza sa-i faci in perioada urmatoare. Incepand de sambata dupa-amiaza, Luna ajunge in Varsator si te pune in fata unor situatii pe care nu poti decat sa le accepti. Asculta mesajele corpului tau, ai grija de sanatatea ta! Evita, de asemenea, discutiile in contradictoriu cu femeile!
Horoscop relizat de Valeriu Panoiu si preluat dupa astrocafe.ro

×