x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscop zilnic, luni 26 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Horoscop zilnic, luni 26 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

25 Mar 2012   •   21:00
Horoscop zilnic,  luni 26 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla

Luna se afla astazi in Taur, flancata de Jupiter si Venus, promitand o zi frumoasa, cu satisfactii de natura materiala si nu numai. Iata care sunt predispozitiile pentru fiecare zodie:

BERBEC
O zi foarte frumoasa. Conjunctia Luna-Venus in Taur iti confera incredere in tine, entuziasm, o imagine de sine autentica si frumoasa. Pe de alta parte, este potentata zona financiara, astfel ca este posibil ca astazi sa-ti cresti veniturile, prin sporirea eficientei unei afaceri sau prin valorificarea unor talente.

TAUR
Luna se afla in semnul tau zodiacal si formeaza aspecte armonioase. Asadar, este o zi in care te simti bine, esti jovial, generos, gata sa imparti zambete si iubire tuturor celor cu care interactionezi. Esti increzator in viitor si e posibil chiar sa iti planifici o calatorie sau sa te gandesti la un proiect de anvergura.

GEMENI
Desi nu se poate vorbi despre prea multa activitate sau spor, este totusi o zi frumoasa, mai ales sub aspectul revelatiilor pretioase si raspunsurilor launtrice pe care le primesti, acestea vizand in primul rand locul tau in societate, drumul profesional, cariera. Astazi, stii pur si simplu care sunt urmatorii pasi de facut in acest sens.

RAC
Te afli intr-o perioada frumoasa, mai ales in ce priveste relatiile sociale. Te bucuri de apreciere si admiratie, esti capabil sa-i inspiri pe oameni sa te urmeze si sa te sustina in proiectele tale, iti gasesti foarte usor aliati si chiar parteneri de incredere, pe termen lung. Probabil nu vei sta prea mult pe acasa, si foarte bine faci, pentru ca ideile bune si inspiratia vin in urma conversatiilor si intalnirilor.

LEU
O zi exceptionala, sub aspectul carierei si sferei profesionale in general. Aspectele frumoase pe care Luna le formeaza astazi, exact in zona puterii si statutului socio-profesional, anunta recunoastere, laude, ascensiune si crestere a credibilitatii. Te simti pe val si chiar esti. Oportunitati numeroase iti pot iesi in cale, asa ca fii pe faza.

FECIOARA
Luna aflata in zona constiintei superioare, a planurilor de viitor si aspiratiilor, iti confera mult mai multa incredere in viitor decat ai avut pana acum. Astazi te concentrezi asupra unui vis si crezi in realizarea lui. Adevarul este ca te bucuri si de sustinerea partenerului de viata sau a altor oameni cu care colaborezi. O zi frumoasa, plina de speranta si optimism.

BALANTA
Este posibil sa te alegi cu un cadou sau sa te bucuri de tot felul de surprize frumoase din partea unor persoane dragi. In acelasi timp, zona profesionala, atmosfera de la locul de munca si relatiile cu colegii sunt astazi potentate, asa ca te vei ocupa cu entuziasm si creativitate de toate sarcinile pe care ti le-ai propus. Atmosfera zilei este una destinsa si, de ce nu, vesela.

SCORPION
Luna, insotita de Jupiter si Venus, se afla in Taur, in zona parteneriatelor, relatiei conjugale si imaginii sociale. Astazi se pot dizolva unele conflicte si se pot stabili punti de comunicare cu cei din jur. Asa ca e foarte bine daca ti-ai propus sa te asezi la "masa tratativelor", pentru a lamuri niste neintelegeri. Pe de alta parte, este o zi in care te poti bucura de succes social si de recunoastere.

SAGETATOR
Excelenta zi, din punct de vedere profesional si financiar. Astazi esti foarte eficient, muncesti cu spor si chiar poti veni cu idei creative care sunt primite bine de catre colegi si colaboratori. Toate activitatile in care te implici astazi promit sa-ti aduca si beneficii materiale consistente, pe termen lung. Asadar, merita cu varf si indesat efortul si cheltuiala de energie si timp.

CAPRICORN
O zi minunata sub aspectul trairilor, sentimentelor, iubirii oferite. Astazi, atmosfera astrala te imbie la a-ti dezvalui sentimentele si a ti le manifesta prin gesturi tandre si cuvinte frumoase. Nu e vorba neaparat despre o relatie intima, ci poate fi vorba si despre relatiile cu oamenii dragi din viata ta, carora simti sa le arati recunostinta si pretuire. In orice caz, astazi lasa-te ghidat de glasul inimii.

VARSATOR
Conjunctia Luna-Venus, plasata in zona sufletului, te poate face mai sensibil decat de obicei, mai ales la nevoile familiei. Este o zi potrivita pentru a fi dedicata sufletului tau, caminului, familiei. Pe de alta parte, daca ai o afacere de familie sau doresti sa discuti cu cei apropiati despre o investitie sau un obiectiv pe care-l ai, acesta este momentul potrivit pentru a gasi solutiile cele mai profitabile.

PESTI
Zona comunicarii si calatoriilor este armonioasa si frumos aspectata. Este posibil ca astazi sa intalnesti oameni frumosi si generosi, sa afli informatii valoroase, sa iti faci noi cunostinte sau sa planifici o calatorie. Demersurile legate de documente, corespondenta sau cercetare sunt incununate de succes. Mai mult decat atat, astazi poti gasi sustinatori si aliati pentru punerea in practica a unei idei.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spi­ri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×