x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Horoscopul zilnic, 15 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla azi

Horoscopul zilnic, 15 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla azi

14 Mar 2012   •   21:00
Horoscopul zilnic, 15 martie 2012. Vezi ce ţi se va întâmpla azi

Luna mai sta in Sagetator pana la orele pranzului, in relatii armonioase cu Neptun si cu Saturn, oferindu-ne ocazia sa reparam gafe facute ieri si sa abordam mai intelept eventualele tensiuni sau conflicte. Dupa pranz, Luna se muta in Capricorn si spre seara sustine trigonul regal pe semne de Pamant, aspect care se mentine puternic.

BERBEC
Pana spre pranz, te poti ocupa cu succes de de­mer­suri juridice, activi­tati administrative sau re­latii cu strainatatea. Dupa pranz, o data cu in­stalarea Lunii in Ca­pri­corn, atentia se in­dreapta catre cariera, au­toritate si imagine. Aceasta perioada iti ofera sansa unei transformari profunde in acest sens, iar alegerile din aceste zile pot ho­tari directia profesio­nala pentru multi ani.

TAUR
In prima parte a zilei sunt bine sustinute demersurile care tin de plata unor taxe si im­pozite, de investitii sau strategii de afaceri. In a doua parte a zilei, informatiile aflate si vestile primite te determina sa-ti revizuiesti unele aspiratii, sa schimbi abordarea unor proiecte sau sa re­nunti la un obiectiv in favoarea altuia.

GEMENI
In prima jumatate a zilei, cu Luna in Sa­ge­ta­tor, viata sociala este in prim-plan. Este un mo­ment bun pentru a di­zol­va niste neintelegeri referitoare la un contract sau o colaborare. Dupa pranz ai parte de emotii si trairi puternice. Reve­la­tiile se tin lant si e po­sibil sa ai sentimentul ca unele experiente sunt inevitabile. Tocmai de aceea fii deschis si ai incredere in vointa divina.

RAC
Daca pana acum nu erai sigur in privinta unor alegeri sau nu stiai in ce directie s-o apuci, profesional sau rela­tio­nal, contextul astral de astazi iti aduce siguranta, fermitate, claritate. Stii exact cu cine vrei sa mergi la drum, in ce asocieri ti-ar prinde bine sa intri, dar si la ce relatii sa renunti. Stii ce ale­geri iti slujesc cu adevarat dorin­tele si ti le asumi.

LEU
Daca stii sa profiti de oportunitatile care-ti ies in cale si daca esti deschis la noi idei, poti fi unul dintre cei mai avantajati din tot zodiacul. Configuratia pre­zen­ta acum pe cer te poa­te propulsa, in mod spectaculos, in­tr-o pozitie profesio­na­la sau sociala la care nici nu ai visat. Fii atent la tot ce se in­tam­p­la, accepta provo­ca­rile si pregateste-te pentru succes.

FECIOARA
Pana spre pranz, Luna in Sagetator sugereaza ca e un timp potrivit pentru a te ocupa de casa, de familie sau de o tranzactie imobi­liara. Dupa orele pran­zului, Luna in Capricorn activeaza tri­go­nul regal pe semne de Pamant, stimulandu-ti forta interioara, creativitatea, capacitatea de a transforma profund o relatie afectiva sau un proiect.

BALANTA
Orele diminetii sunt nu­mai bune sa faci ca­teva drumuri, pen­tru in­talniri si negocieri. Toate de­mer­surile care implica redactarea unor documente si tran­smiterea unor in­formatii sunt bine sus­ti­nute. Dupa pranz, re­zerva-ti timp pentru tine, intrucat con­textul astral este po­trivit pentru alegeri importante legate de viata perso­nala, familie, suflet sau spatiul tau intim.

SCORPION
Pana la pranz, Luna in Sagetator si aspectele ei frumoase te sprijina sa-ti pui ordine in fi­­nante, sa-ti stabilesti o strategie eficienta pentru cheltuieli si in­ves­titii ori sa faci o achi­zi­tie profitabila. Dupa pranz, cu Luna in Ca­pri­corn, foarte aproa­pe de Pluto, e timpul pentru decizii radicale, ferme, legate de relatii si de modul in care le comunci celor din jur mesajele tale.

SAGETATOR
Beneficiezi de cel mai puternic context astral din acest an in ceea ce priveste acumularile materiale, transfor­ma­rile majore legate de statutul profesional si fi­nanciar, prosperita­tea in general. Multi nativi au posibilitatea acum sa faca bani si din piatra seaca; aten­tie la ocaziile care se ivesc si sa aiba curajul sa faca schimbarile pe care le cred benefice, oricat de frica le-ar fi.

CAPRICORN
E posibil ca aceste zile sa te fi bulversat, dan­du-ti peste cap tot sistemul de convingeri si toate asteptarile; ra­reori ai parte de un ase­me­nea prilej de tran­sfor­mare. Este vorba des­pre o transformare per­so­nala profunda, care duce ulterior la schimbarea vietii. Fie ca apare o relatie pro­vo­ca­toare, fie ca o re­latie veche este zgu­dui­ta, tot ce se intampla e doar pentru binele tau.

VARSATOR
Tu stii deja ca nimic nu este intamplator. E foarte important ca acum sa te detasezi de evenimentele exterioare si sa astepti, in liniste, sa ti se reveleze scopul acestora. Cand vei pune toa­te experientele re­cente cap la cap, e posibil sa fii uimit de logica lor si de modul profund in care te-au transformat. Pe de alta parte, fii dispus sa renunti la o serie de atasamente si asteptari.

PESTI
Pana spre pranz poti pune la punct ultimele detalii ale unei afaceri pe care intentionezi sa o demarezi sau ale unui proiect la care ai muncit mult. E un moment po­tri­vit pentru a-ti exprima ideile si a te afirma. Dupa pranz, se acti­vea­za o configuratie puternica ce vizeaza relatiile, proiectele si partene­riatele, aducand transformari majore in acest sens: atat renuntari, cat si noi initiative.
Dr. Nicoleta Svarle­fus, as­tro­log, trai­ner spiri­tual, con­silier trans­personal. Realizator-pre­zentator al rubricii "Horoscop" din cadrul emi­siunii "’Neatza cu Razvan si Dani" – Antena 1; Website: www.astrocafe.ro

×