x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Brent Valmar

Omul zilei - Brent Valmar

06 Oct 2005   •   00:00
Omul zilei  -  Brent Valmar

presedintele AMC APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) - unul dintre organizatorii Salonului International de Automobile Bucuresti 2005 (SIAB)

>presedintele AMC APIA (Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile) - unul dintre organizatorii Salonului International de Automobile Bucuresti 2005 (SIAB)

Editia 2005 a Salonului International Auto Bucuresti, unul dintre cele mai asteptate evenimente din sectorul auto din Romania, debuteaza astazi cu "Ziua presei". De maine, intre orele 10:00 si 20:00, la Romaero Baneasa, pana la 16 octombrie, SIAB isi va primi vizitatorii. Editia din acest an se anunta a fi una de exceptie intrucat suprafata expozitionala a crescut fata de editia precedenta, numarul expozantilor s-a inmultit, au fost anuntate aproximativ 50 de premiere in domeniul auto si participa toate marcile importante de pe piata romaneasca. Evenimentul este organizat de APIA Expo, compania care pune alaturi experienta locala a Asociatei Producatorilor si Importatorilor de Automobile din Romania (APIA) si cota internationala detinuta de AMC Promotion, organizatoarea Mondialului auto de la Paris. Pentru organizarea unuia dintre cele mai importante evenimente de profil din Europa de Est, Jurnalul National il declara pe Brent Valmar, reprezentantul experientei pietei romanesti in domeniul auto la SIAB 2005, "Omul zilei".

×
Subiecte în articol: calendar