x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei: Gheorghe Patraşcu

Omul zilei: Gheorghe Patraşcu

de Ramona Vintila    |    05 Sep 2008   •   00:00
Omul zilei: Gheorghe Patraşcu

Henri Paul, ambasadorul Franţei la Bucureşti, a declarat la întîlnirea cu Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, că noul arhitect-şef al Capitalei, Gheorghe Pătraşcu, este cunoscut şi foarte apreciat în mediul urbanistic din Franţa.

Henri Paul, ambasadorul Franţei la Bucureşti, a declarat la întîlnirea cu Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, că noul arhitect-şef al Capitalei, Gheorghe Pătraşcu, este cunoscut şi foarte apreciat în mediul urbanistic din Franţa. Gheorghe Pătraşcu ocupă interimar funcţia de arhitect-şef al Capitalei, pînă la organizarea unui concurs pentru acest post, ocupat pînă în iulie de Adrian Bold.

Gheorghe Pătraşcu a ocupat pînă în prezent postul de şef al Direcţiei de Urbanism din Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Locuinţelor. Diplomaţii francezi au transmis primarului general că “au siguranţa că viziunea de viitor a noului arhitect-şef al Capitalei va certifica aşteptările pe care le au”. Pentru numirea sa în funcţie şi pentru aprecierea din partea statului francez, Jurnalul Naţional îl declară pe Gheorghe Pătraşcu “Omul zilei”.

×
Subiecte în articol: calendar