x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar Omul zilei - Lucian Bolcaş

Omul zilei - Lucian Bolcaş

de Dan Constantin    |    15 Aug 2014   •   00:15
Omul zilei - Lucian Bolcaş
Sursa foto: Dan Marinescu/Intact Images
avocat
Maestru al Baroului, Lucian Bolcaş este un cavaler al Dreptului în sensul profund, în care Ştiinţa Juridică ajută oamenii să-şi aşeze rosturile vieţii în echilibrul dreptăţii.
Ştie să combată ferm dar cu eleganţă abuzurile din ringul instanţelor, aducând în fiecare luptă pentru aflarea adevărului argumentul suprem al Legii. Este un prieten al oamenilor cărora atunci când îşi pierd speranţa le redă încredere, acceptă să fie avocatul unor cauze fără şansă înfiripând din logica faptelor şi dragostea faţă de libertatea oamenilor pledoarii memorabile.
Lucian Bolcaş a dus experienţa deceniilor de viaţă şi ştiinţă din bibliotecile citite spre scena politică, servind alegătorii în două legislaturi. De un deceniu nu-şi pregetă eforturile pentru a dezvălui cu arta verbului derapajele sistemului băsist, care îndreaptă rapid ţara spre o dictatură a răului prin sugurmarea Constituţiei şi deformarea legilor. Şi-a creat adversităţi cumplite pe care le ignoră cu un zâmbet superior, demolator pentru pigmei.
Lucian Bolcaş împlineşte astăzi cincizeci de ani de profesie, cincizeci de ani în slujba Adevărului care de multe ori stă ascuns sub magma minciunilor. La acest moment aniversar, Jurnalul Naţional îl numeşte pe maestrul Lucian Bolcaş “Omul Zilei”.

×
Subiecte în articol: lucian bolcas