x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Calendar “Una dintre datoriile noastre, ca oameni, este să fim fericiţi şi să-i facem fericiţi şi pe ceilalţi”

“Una dintre datoriile noastre, ca oameni, este să fim fericiţi şi să-i facem fericiţi şi pe ceilalţi”

de Ramona Vintila    |    27 Mai 2012   •   10:37
“Una dintre datoriile noastre, ca oameni, este să fim fericiţi şi să-i facem fericiţi şi pe ceilalţi”

Cantaret, actor, compozitor si instrumentist mexican, provine dintr-o familie de artisti, iar pe scena a urcat prima data cand avea patru ani. A participat la un concurs, pe care l-a castigat, si de atunci a cantat peste tot in lume: in Europa, Canada, SUA, Caraibe, Japonia, America Latina etc. A jucat in 13 filme, 4 telenovele si a scos 9 albume muzicale, cantand in peste 19 turnee pe tot continentul american, Asia, Europa si Caraibe.

In anii '90, a fost desemnat “Actorul popularitatii si simpatiei', la al XV-lea Festival International al Cinematografiei Latino americane contemporane din Havana, Cuba, cu filmul “Marea Suave'. A fost castigatorul concursului de canto “Estado de Mexico'. De asemenea, canta si la chitara, flaut, kena si pian. Alaturi de sotia sa, Ana Maria Petre, modereaza emisiunea “Petrecem k lumea', la Antena 2. Fredi Camacho implineste astazi 35 de ani. La multi ani!

“Imi petrec timpul alaturi de familia mea, inregistrez pentru , emisiune pe care o prezint impreuna cu sotia mea, Ana Maria Petre, la Antena 2, cantam pentru diverse evenimente si cand imi mai ramane timp, fac sport.
Sunt un cantaret mexican, stabilit in Romania, tara pe care o iubesc sI unde sunt fericit. Lucrez in televiziune de cand eram copil, adica de aproape 30 de ani. Sunt un om simplu, care iubeste viata si lucrurile minunate precum familia, animalele, plantele, marea, muntele, muzica si prietenia. Imi place sa cred ca stiu sa ma bucur de viata.
Inceputul meu in domeniul artistic a fost in momentul nasterii, practic. Dupa prima , spun martorii, in loc sa plang, as fi cantat! Am avut mult noroc venind dintr-o familie de artisti. Intr-o zi, (aveam patru ani) un prieten de familie, care ma auzise cantand, i-a spus tatalui meu: . Nu ne-a spus ca era vorba despre un concurs, de fapt. Am fost, am cantat, am trecut toate etapele si am ajuns in finala. Intre 350 de adulti, am castigat locul 1. Era vorba despre concursul statal de canto si ca premiu am castigat o suma de bani si o productie discografica. Dupa aceea, a urmat un contract cu o casa de discuri. Mi-am lansat primul disc la sase ani.

Sa fii artist in Romania si in Mexic inseamna acelasi lucru. Suntem oameni care muncim in domeniul artistic si avem acelasi obiectiv, fie ca este vorba despre Mexic, Romania, Japonia sau Australia. Acela de a ajunge in sufletul publicului pe care il respectam si, prin munca noastra, sa-i multumim pe toti. Sa le facem vietile mai frumoase.

Pe plan personal sunt fericit, sanatos, am o familie minunata, prieteni extraordinari, o munca pe care o iubesc. Ce altceva mai pot cere? Pe plan profesional, implinesc 30 de ani de cariera, sansa de a fi cunoscut si a cunoaste, in continuare, multe tari, promovand folclorul mexican. Am facut film, radio, teatru, telenovela, televiziune, am scos discuri si am fost recunoscut, pentru munca mea, in Mexic si pe plan international. Acum, sunt fericit pentru ca am sansa de a lucra in acest mare trust media, Intact Media Group, in Romania, pentru Antena 2. Aici, am oportunitatea de a lucra pentru un public minunat, alaturi de niste colegi si prieteni pe care ii admir si respect. In ceea ce priveste dezamagirile, nu am.

Insa, oricum, dezamagirea devine o provocare, asa ca nu ma sperii de ele.
Cele mai frumoase amintiri? Cand am primit prima oara un caine, care mi-a devenit cel mai bun prieten. Cand am cantat prima oara in fata unui public mare: stadionul Azteca, erau 115 000 spectatori, la Campionatul Mondial de Fobal Mexico '86. Cand am primit primul salariu la teatrul , cel mai important teatru de revista din Mexic si mi-am cumparat primul ceas din colectia mea.

Nu visez la nici un premiu! Aplauzele sunt, pentru mine, cel mai important premiu. Atunci cand nu le voi mai primi, o sa fie .

La 35 de ani… ; .'

×