x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Cetăţeanul - Nevăzătoare, nu primesc casă

Cetăţeanul - Nevăzătoare, nu primesc casă

21 Apr 2008   •   00:00

Întreb autorităţile statului (Preşedinţia  României, Guvernul României, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sector 1) dacă au uitat de Programul de Guvernare cu care au cîştigat alegerile în anul 2004



Mă numesc Stăncoi Ioana Beatris, sunt nevăzătoare, fără domiciliu stabil (sunt evacuată din locuinţă retrocedată), locuiesc la rude. Întreb autorităţile statului (Preşedinţia  României, Guvernul României, Primăria Municipiului Bucureşti, Primăria Sector 1) dacă au uitat de Programul de Guvernare cu care au cîştigat alegerile în anul 2004 sau dacă ne-au minţit în legătură cu rezolvarea situaţiei locative a românilor evacuaţi din locuinţele retrocedate. Domnul Videanu cred că a uitat de cele 3.000 de locuinţe pe care zicea că le va atribui anual celor în situaţia mea. Am făcut nenumărate demersuri pentru obţinerea unei locuinţe, dar răspunsurile stereotipe au fost negative. Am întrebat Primăria Municipiului Bucureşti dacă are locuinţe pentru cei în situaţia mea. Sunt 50 de locuinţe, dar NU au fost repartizate. În acest caz îl întreb pe domnul Videanu cât mai durează batjocorirea celor evacuaţi!?


Scrie şi tu la "Cetăţeanul"!

Sîntem siguri că şi tu ai trecut prin ceva asemănător! Acum ai ocazia ca toată lumea să ştie prin ce ai trecut şi să-i arătăm cu degetul pe vinovaţi. Scrie şi tu la "Cetăţeanul"! La adresele cetateanul@jurnalul.ro sau Jurnalul Naţional, Piaţa Presei Libere nr. 1, Corp D, etaj 8, Sector 1, Bucureşti, pentru rubrica "Cetăţeanul"

×
Subiecte în articol: cetateanul