x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Descoperirea Romaniei Jurnal de caravana - La drum spre Bicaz

Jurnal de caravana - La drum spre Bicaz

de Dorian Cobuz    |    29 Iun 2005   •   00:00
Jurnal de caravana - La drum spre Bicaz

Ultima zi de Victoria, ultima zi de povesti si reportaje din zona Muntilor Fagaras. Caravana Jurnalul - Antena 1 a plecat spre Bicaz, cea de-a patra etapa din Descoperirea Romaniei.

Dupa trei zile de Victoria, Caravana Jurnalul - Antena 1 a pornit mai departe la drum - sa descopere Romania. Urmatoarea etapa a Caravanei, Bicazul. Dar a venit timpul ca o parte dintre redactorii Jurnalului, dar si fotoreporterii sa se intoarca la Bucuresti. Ioana Moldoveanu, Florina Zainescu, Adrian Mogos si Tiberiu Lovin au plecat spre casa. Am ramas mai departe doar doi, Andreea Tudorica si cu mine. Ne-am intalnit pe drum cu o parte din noua echipa si peste cateva ore urma sa ne intalnim la Bicaz si cu ceilalti colegi veniti din redactie pentru cea de-a doua etapa. Drumul nu a fost foarte lung. Desi obositi, am tinut o scurta sedinta cu Victor Ciutacu, redactorul-sef adjunct responsabil de Caravana in urmatoarele 10 zile. Nu ne-am mai oprit sa mancam pentru a ajunge cat mai repede la Bicaz, pana la lasarea serii. Totusi, nu am mers intins. Noi, viciosii, trebuia sa fumam, iar soferul oprea din cand in cand pentru o pauza de o tigara. Am stat pe post de copilot. Pe scaunul din dreapta, cu harta in mana, in cautarea drumului cel bun. Dupa o saptamana si ceva de mers in cautarea Romaniei Necosmetizate, cele cateva ore au zburat. Am ajuns in sfarsit la Bicaz, unde pentru trei zile vom incerca sa aflam cat mai multe povesti si istorii ale locului. Era deja seara si ma asteptam sa nu mai vad nimic din cauza oboselii. Frumusetea peisajului de aici insa m-a coplesit: lacul Bicaz, strajuit de masivul Ceahlaul. La fel si pe Catalin, de la departamentul IT, care, desi sosise doar pentru o zi, nu mai voia sa plece inapoi.

INTRATI IN CONTACT CU ECHIPA!
Jurnalul National va asteapta sa contactati echipa noastra. Pentru orice sugestii va punem la dispozitie numarul de telefon 224.39.94, faxul 318.20.35 si adresa de e-mail caravana@jurnalul.ro.

NU RATATI!
Caravana Jurnalul-Antena a ajuns la Bicaz. In ziarul de maine incep reportajele din aceasta zona:
  • povestea constructiei barajului, care a costat 1,7 miliarde de lei acum cateva zeci de ani
  • ×
    Subiecte în articol: descoperirea romaniei bicaz