x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Drumul taberei: în întuneric

Drumul taberei: în întuneric

16 Feb 2008   •   00:00

Locatarii blocului Z-34 vă semnalează o defecţiune – care durează de trei săptămâni – la iluminatul public din zona fostului Cinematograf Favorit...

Locatarii blocului Z-34 vă semnalează o defecţiune – care durează de trei săptămâni – la iluminatul public din zona fostului Cinematograf Favorit, mai precis la lampadarele din parcul dimprejurul ci­nematografului (cu căi de acces spre blocurile învecinate), precum şi din jurul blocurilor Z-34 şi Z-35.

Defecţiunea a fost semnalată Societăţii Luxten încă de atunci, au existat promisiuni “telefonice” pentru remediere grabnică, acum o săptămână chiar a reapărut lumina, dar numai pentru trei nopţi. A patra noapte, în 27 ianuarie 2008, iluminatul a dispărut pe o suprafaţă şi mai mare.

Vă rugăm să ne sprijiniţi pe lângă această societate, pentru că, fiind iarnă, noaptea e foarte lungă, se înserează devreme şi se luminează târziu. Pur şi simplu ne este frică pentru copiii noştri care vin de la şcoală, dar chiar şi pentru noi, maturii.

Cu mulţumiri pentru ajutorul pe care sperăm că ni-l veţi acorda pu­blicând mesajul nostru.

În numele locatarilor blocului Z-34, Matilda Banu.

PREŞEDINTE, Augustina Chiriţescu

 

Promisiuni

“Defecţiunea a fost semnalată Societăţii Luxten încă de atunci, au existat promisiuni “telefonice” pentru remediere grabnică, acum o săptămână chiar a reapărut lumina, dar numai pentru trei nopţi. A patra noapte, în 27 ianuarie 2008, iluminatul a dispărut pe o suprafaţă şi mai mare”

 

Temeri

“Fiind iarnă, noaptea e foarte lungă, se înserează devreme şi se luminează târziu. Pur şi simplu ne este frică pentru copiii noştri care vin de la şcoală, dar chiar şi pentru noi, maturii”

 

×
Subiecte în articol: cetateanul