x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Mămicile spun lucruri care te trăznesc

Mămicile spun lucruri care te trăznesc

27 Apr 2010   •   00:00
Mămicile spun lucruri care te trăznesc

Buna ziua, ma numesc Mihaela si sunt o viitoare mamica. Urma sa nasc la Spitalul CFR 2, acum nu stiu unde voi naste. De anul trecut  caut sa ma informez despre aceasta maternitate si m-am ingrozit ce am citit despre ea. Cum poate fi posibil ca de atatia ani, mamicile sa povesteasca pe forumuri cum este maternitatea, cum se poarta asistentele si medicii si nimeni sa nu se sesizeze. Chiar era necesar sa i se intample acest lucru unei vedete? Copiii nostri sunt pusi in pericol, sanatatea proaspetelor mamici care asteapta cu nerabdare venirea pe lume a unei mici minuni. Eu am inceput sa ma gandesc cu groaza din luna ianuarie 2010, unde oare voi naste?


De ce nu incercati sa povestiti oamenilor ce inseamna traseul unei nasteri pentru o mama care nu are 3,4,5 .... mii de euro sa nasca intr-o clinica privata? Va voi spune eu , pe scurt :

1. ai aflat ca esti insarcinata

2. cauti un medic "bun "

3. te duci la spital, el se uita la tine te intreaba cate saptamani ai si te cheama la cabinetul lui particular

4. la cabinet ( orice cabinet) stai si astepti o ora doua la rand

5. consultatia dureaze max. 30 min costul peste 2 mil ( control si eco) + analize intre 5-8 mil

6. te programeaza luna viitoare unde va urma o eco 3D-4D al carei cost este de 4.5 mil + controlul de rigoare

7. asta pana in saptamana 37 cand iti sugereaza respectuos sau nu, sa discutati pretul nasterii

8. pentru o cezariana peste 15 mil. iar nastere naturala pana in 10 mil + mana a doua + anestezistul + moasa + asistentele

Eu sunt la a doua nastere si am experienta spitalului Municipal unde asistentele poarta manusi si locul pare curat insa mamicile sunt tratate fara lipsa de respect, unde demnitatea si intimitatea umana nu exista (mamicile sunt scoase din operatia de cezariana si duse la "reanimare" de catre doi brancardieri in timp ce ea este goala de la brau in sus , plina de
sange si plimbata pe holul spitalului asa, in timp ce brancardieri fac misto de taticul al carui bebe tocmai se nascuse).

De ce nu "aude" nimeni aceste povestiri ale mamicilor, care patesc aceste lucruri de atatia ani ? Vizitati va rog link-urile atasate si poate cineva are rabdare, constiinta, umanitate si dorinta de a vorbi despre un fapt care ne umbreste existenta noastra , a copiiilor nostri si a familiilor noastre.
Va multumesc. Mihaela

De pe forumuri:
Cezariana la Spitalul CFR 2 Bucuresti

Discutii intre mamici > Nasterea > Spitalul CFR 2 Bucuresti
 
 
Discutii despre sarcina > Medicul, copilot de incredere? > Dr. Mihalache - spitalul CFR2

×
Subiecte în articol: cetateanul