x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Sa te feresti de boli si de spitale

Sa te feresti de boli si de spitale

09 Iun 2009   •   00:00

Sa incepem:
Luni ora 12:00 m-am dus la *Spitalul Judetean Ilfov*, care se afla la 2 blocuri de mine. M-am dus fiindca imi era foarte rau si m-am gandit ca decat sa chem salvarea care vine intr-o ora, mi-am zis sa ma duc la spital fiindca fac 5 min.

Am juns acolo, la et.1, la sectia ginecologie, mi-a zis o doamna sa ma duc la "Camera de Garda la d-na Brasoveanu", sa ma vada dansa.  Am coborat, am asteptat la rand. A iesit pt prima oara d-na doctor, a vorbit cu celalalte paciente, a trecut o ora jumatate, ma bucuram ca in sfarsit imi vine si mie randul... Dar n-a fost asa.

A iesit din nou doctorita Brasoveanu si m-a intrebat ce am. Ii explic ca imi  este foarte rau, ca sunt in perioada critica a lunii a nu pot manca de 2 zile, ma rog, toate cele. Surpriza.  D-na doctor imi zice "o sa te consult si pe tine dar mai intai intra altcineva (persoana aflata dupa mine la rand), pentru ca, zice d-na doctor, "Intra mai intai dansa, fiindca are copil acasa".

In fine tac din gura, si o aud pe acesta d-na doctor stand la sueta cu d-na respectiva, vorbeau ca nu i-a mai trimis poze cu baietelul, ce mai face X si s.a.m.d.

Iese si "pila ", urma sa intru eu, dar d-nei doctor i-a fost lene sa ma mai consulte si mi-a zis sa ma duc la alt spital, fiindca ea trebuie acum sa plece, ca e singurul medic de garda.

Si a trebuit sa plec, chiar daca abia mai puteam merge, si nu aveam unde sa ma duc, am decis sa merg acasa si sa ma tratez singurul, luand ce pastile am considerat eu.

Stiu ca nu intreseaza pe nimeni, ca sunt oameni mult mai bolnavi care sunt plimbati dintr-un spital in altul, fiindca medicii pe care ii platim, nu sunt intresati de noi,  asteptam cu orele pentru un amarat de consult.

Asta este camera de garda la spitalul acesta? Si eu lucrez cu oameni, si daca as fi tratat asa pe cineva si nu i-as fi vorbit frumos si i-as fi zis mars acasa eram data afara in secunda 2, asta pt ca eu lucrez la particular.
Andreea Cristina Marasescu

×
Subiecte în articol: cetateanul