x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Campaniile Jurnalul Se caută martori...

Se caută martori...

05 Apr 2008   •   00:00

"În ziua de vineri, 24 august 2007, ora 14:30, subsemnatul M. Alexandru, împreună cu C. Cristina, ne deplasam cu motocicleta pe Bdul Mărăşti din Capitală către Piaţa Presei Libere, iar în dreptul Mănăstirii Caşin am fost loviţi din lateral de un autoturism Dacia 1310 de culoare albă, care circula pe linia de tramvai şi care nu s-a asigurat la intrarea pe carosabil.



"În ziua de vineri, 24 august 2007, ora 14:30, subsemnatul M. Alexandru, împreună cu C. Cristina, ne deplasam cu motocicleta pe Bdul Mărăşti din Capitală către Piaţa Presei Libere, iar în dreptul Mănăstirii Caşin am fost loviţi din lateral de un autoturism Dacia 1310 de culoare albă, care circula pe linia de tramvai şi care nu s-a asigurat la intrarea pe carosabil. În urma accidentului, eu şi prietena mea am suferit numeroase fracturi, fiind supuşi mai multor intervenţii chirurgicale. Din primele cercetări ale poliţei a rezultat că vinovat de producerea accidentului este conducătorul autoturismului Dacia. Au trecut şapte luni de la accident, iar eu nu m-am refăcut complet. Mai concret, voi rămâne cu un handicap la mâna dreaptă.

Rugăm persoanele care au fost martore ale acestui accident, să ne contacteze la numerele de telefon: 0728.212.205, 0729.729.183!"

×
Subiecte în articol: cetateanul