x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Armin Van Buuren, only

Armin Van Buuren, only

de Raluca Grintescu    |    11 Apr 2008   •   00:00
Armin Van Buuren, only

Pentru prima dată în România, The Mission îl aduce pe Armin Van Buuren într-un show care a făcut înconjurul lumii, “Armin Only”

Pentru prima dată în România, The Mission îl aduce pe Armin Van Buuren într-un show care a făcut înconjurul lumii, “Armin Only”. În cadrul Armin Only, artistul petrece toată seara evenimentului la pupitru, mixînd şi condimentînd seturile sale, care pot ajunge şi la opt ore cu diverşi solişti, alături de care interpretează cele mai iubite piese de pe albumele sale. Este un spectacol de muzică, lumini şi senzaţii, un eveniment unic.

 

ARMIN ONLY. Nu este nevoie să-ţi imaginezi, trebuie doar să vii la Arenele Romane la 28 iunie, de la ora 20:00.Biletele vor fi disponibile în curînd, la preţul de 35 RON în avans şi 50 RON la intrare. Armin nu este doar un nume important pe scena muzicii trance, a devenit un etalon şi un artist în adevăratul sens al cuvîntului. La doar 31 de ani, după zece ani de carieră, Armin se află pe locul 1 în DJ Mag Top 100 şi a primit peste 350.000 de voturi din toată lumea. La ora actuală, cel mai bun DJ din lume, conform DJ Mag, îşi împarte timpul între producţie, scenă şi radio. “Pînă la urmă, asta voiam de fapt. Nu este doar iubire pentru muzică, este o adevărată pasiune, nu doar o plăcere sau un hobby, a devenit chiar un stil de viaţă”, declara Armin la începutul carierei sale de DJ şi producător.

×
Subiecte în articol: cultura armin