x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Abonamente la Festivalul „Enescu”, din 15 martie

Abonamente la Festivalul „Enescu”, din 15 martie

de Adriana Vaduva    |    10 Mar 2011   •   20:55

Marţi, 15 martie, este ziua în care vor fi scoase la vânzare abonamentele pentru Festivalul şi Concursul internaţional „George Enescu”. Biletele individuale vor fi puse în vânzare începând cu 15 mai, informează site-ul evenimentului.

Persoanele din ţară sau străi­nătate care doresc să intre în posesia abonamentelor sau biletelor pot accesa site-ul www.eventim.ro, care pune la dispoziţie multiple metode de plată şi livrare, precum şi posibi­litatea de a alege direct locurile pe planul de sală. De asemenea, abonamentele şi biletele pot fi achi­zi­ţio­nale din reţeaua Eventim din toată ţara, librăriile Humanitas sau bi­rou­rile Eventim.

Preţul unui abonament tip A (20 de concerte la seria „Mari orchestre ale lumii” de la Sala Palatului) variază între 1.000 de lei (ca­tegoria I) şi 300 de lei (categoria a IV-a). Un abonament de tip B (seria „Concerte şi recitaluri camerale”, la Ateneul Român) costă 650 lei (cat. I) şi 500 lei (cat. a II-a). Abonamentul tip C (seria „By Midnight”, la Ateneul Român) poate fi achi­zi­ţionat cu 500 lei (cat. I) şi 350 lei (cat. a II-a). Tipul D de abonament (seria „World Music”, la Sala Radio) costă 350 lei (cat. I) şi 300 lei (cat. a II-a), în timp ce preţul pentru un abonament tip E (seria „Enescu şi contemporanii săi” de la Ateneul Român şi Sala Mică a Palatului) este de 60 lei (cat. I), respectiv 40 lei (cat. a II-a). De asemenea, abonamentul de tip F (seria „Muzica se­colului XXI”, de la Ateneul Român, Sala Mică a Palatului, Sala Radio) are preţul de 100 lei.

×
Subiecte în articol: arte