x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Antena 1 a dat clasa la audienta

Antena 1 a dat clasa la audienta

17 Ian 2005   •   00:00

Din nou, Antena 1 a fost duminica postul care a oferit telespectatorilor cele mai spectaculoase programe de divertisment si cele mai interesante stiri. Conform datelor de audienta furnizate de TNS - AGB International, Antena 1 a fost lider de audienta atat intreaga zi, avand un rating de 5% si o cota de piata de 15,9%, cat si in prime-time, cand ratingul a fost de 9,9% si cota de piata de 20,1%.

Gipsy Show. Cei mai multi romani au ales iarasi sa-si petreaca "Duminica in familie" la Antena 1, emisiune care a debutat, ieri, si in prime-time. Desfasurat sub genericul "Gipsy Show", intreg spectacolul propus si prezentat de Mihaela Radulescu (foto) a avut cei mai multi telespectatori din mediul urban, atat in prima parte, cat si in cea de-a doua, difuzata dupa Observatorul de la ora 19:00. Daca in intervalul orar 16:29-18:34, emisiunea "Duminica in familie" a inregistrat un rating de 8,4% si o cota de piata de 20,3%, Pro TV s-a clasat abia pe locul al treilea ca numar de telespectatori, avand un rating de 5% si o cota de piata de 12,2%. Mihaela Radulescu a condus topul audientelor si in prime-time, cand a fost difuzata cea de-a doua parte a emisiunii: 9,1% rating si 17,3% cota de piata fiind coordonatele celei mai urmarite emisiuni de divertisment a zilei de ieri, in comparatie cu Pro TV, care a avut 8,3% rating si 16,3% cota de piata.

OBSERVATOR. Atat emisiunea "7 zile", prezentata si realizata de redactorul-sef al Observatorului, Vlad Petreanu, cat si Observatorul de la ora 19:00 nu au avut rival in ceea ce priveste numarul de telespectatori. Retrospectiva celor mai interesante stiri ale saptamanii trecute a avut un rating de 9,7% (cota de piata 20,6%) si a devansat cu mai bine de trei puncte audienta Pro TV in intervalul orar 18:38-18:59. Observatorul de la ora 19:00, prezentat de Gabriela Vranceanu Firea, si-a adjudecat, de asemenea, primul loc, cu o medie a punctelor de audienta de 13,9%, devansand jurnalul de stiri al Pro TV, care a avut 12,4% rating.

Finalul zilei de duminica in materie de audiente a fost adjudecat, de asemenea, de Antena 1: filmul "Impotriva tuturor", difuzat incepand cu ora 23:01, a avut 4,9% rating si 20,4% cota de piata.

×
Subiecte în articol: arte rating