x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale ANTENA 1 – "DIN DRAGOSTE" / George Ivaşcu şi Alice Barb

ANTENA 1 – "DIN DRAGOSTE" / George Ivaşcu şi Alice Barb

11 Noi 2008   •   00:00
ANTENA 1 – "DIN DRAGOSTE" / George Ivaşcu şi Alice Barb

Invitaţii speciali ai lui Mircea Radu în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Din dragoste", difuzată de Antena 1, de la ora 20:30, sunt actorul George Ivaşcu şi regizoarea Alice Barb.



Supranumiţi "îndrăgostiţii Sfântului Valentin", deoarece sunt născuţi pe 14, respectiv 15 februarie, Alice şi George vă destăinuie povestea lor de dragoste la Antena 1. Cei doi artişti s-au cunoscut în 1989, pe vremea studenţiei, când amândoi aspirau la o carieră în actorie. Într-o seară, după o petrecere dată de un prieten comun, George s-a oferit să o conducă pe Alice acasă. Ploua cu găleata, şi tânăra a călcat din greşeală într-o băltoacă.

Inventiv şi romantic, George a luat toate bălţile la rând, fredonând "Singing in the rain". De atunci, nu s-au mai putut dezlipi unul de celălalt. Nici măcar atunci când au divorţat, în noiembrie 2007, când presa a scris că "mărul discordiei între cei doi a fost atunci dorinţa unuia şi neputinţa altuia de a avea un copil".

La nici o lună după despărţirea oficială s-au împăcat. Anul acesta, pe 27 iulie, cei doi şi-au reînnoit jurămintele, la Curtea de Argeş, fiind cununaţi de un sobor de şapte preoţi. (C.S.)

×
Subiecte în articol: arte