x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale ANTENA 3 / Ziua alegerilor

ANTENA 3 / Ziua alegerilor

28 Noi 2008   •   00:00

Antena 3 s-a pregătit cu un efectiv de forţe impresionant pentru a transmite la 30 noiembrie desfăşurarea alegerilor în toată ţara.



Telespectatorii vor fi conectaţi în permanenţă la pulsul evenimentelor prin cei 300 de reporteri, corespondenţi şi operatori Antena 3 acreditaţi în toată ţara, care vor intra în direct cu informaţii de la centrele de votare. 

Participarea la vot, controversele votului uninominal, desfăşurarea evenimentelor şi eventualele încălcări ale normelor electorale vor fi comentate în direct de către analiştii politici şi jurnaliştii invitaţi în studiourile Antena 3. Maratonul începe la ora 7:00 şi se termină la ora 24:00. Antena 3 a pregătit şi va difuza mai multe ediţii speciale, toate fiind dedicate alegerilor. Astfel, între orele 10:00 şi 12:00 Alina Petrescu şi Ovidiu Maior vor prezenta o ediţie specială de news magazine. Dana Grecu şi Radu Tudor împreună cu invitaţii lor vor dezbate cele mai recente informaţii de la centrele de votare din întreaga ţară în cadrul emisiunii "La Ordinea Zilei", între orele 16:00-18:00. "Sinteza Zilei" cu Mihai Gâdea şi Ion Cristoiu, avându-i ca invitaţi pe Valentin Stan, Victor Ciutacu, Mugur Ciuvică şi Bogdan Teodorescu, va începe la ora 19:00 şi va dura până la ora 24:00. La ora 21:00 vor fi prezentate în cadrul emisiunii rezultatele exit poll-ului realizat la nivel naţional de către CCSB. Discuţiile vor continua apoi cu implicaţiile rezultatelor obţinute de fiecare actor politic important. Informaţii privind participarea la vot a românilor de peste hotare vor fi furnizate de către trimişii speciali Antena 3 în Spania, Italia, Germania, Israel, Anglia şi Franţa.

Persoanele care sesisează nereguli la centrele de votare sau care au  un punct de vedere, pot contacta Antena 3 la stiri@antena3.ro, trimite@videonews.ro sau 021/20.30.118.

×
Subiecte în articol: arte antena