x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Bucureşti, Sofia şi Istanbul, incluse în turneul Judas Priest

Bucureşti, Sofia şi Istanbul, incluse în turneul Judas Priest

de Catalina Iancu    |    04 Feb 2011   •   18:08

Numărul oraşelor prin care va trece turneul Epitaph al trupei Judas Priest s-a mărit cu încă trei. Conform anunţului de pe pagina oficială a formaţiei, britanicii vor concerta în Bucureşti (3 iulie), la Sofia (8 iulie) şi la Istanbul (10 iulie). Astfel, 21 de concerte sunt în prezent confirmate, între 7 iunie (Tilburg, Olanda) şi 10 august (Metal Hammer Festival, Katowice, Polonia).

Recitalul de la complexul expoziţional Romexpo din Capitală se adaugă pe lista show-urilor alături de cele de la mari festivaluri precum Sweden Rock, Hellfest, Gods of Metal, Sonisphere sau Wacken Open Air.

Vestea concertului din România vine la scurt timp după un alt anunţ care îi bucură pe fanii Judas Priest: britanicii lucrează la un nou album. Deocamdată însă, Rob Halford şi colegii săi nu au dezvăluit nimic în acest sens, în afara faptului că “lucrul merge foarte bine” şi că “mai multe detalii vor fi oferite ulterior”. La 3 iulie, Judas Priest vor evolua în România alături de Whitesnake − concertele celor două binecunoscute grupuri se suprapun începând cu 22 iunie (Gods of Metal, Milano) şi până la 10 iulie (Istanbul).

×