A ieşit Rovana Plumb din anonimat şi a zis la organizaţia pentru femei a deştepţilor ălora din pesede că femeia trebuie să, cităm, armonizeze cariera profesională cu activitatea casnică, i-haaa, am încheiat citatul, care ne-a buşit şi rîsu’ cînd am auzit atîtea lemne prăvălindu-se dintr-o dată.
A ieşit Rovana Plumb din anonimat şi a zis la organizaţia pentru femei a deştepţilor ălora din pesede că femeia trebuie să, cităm, armonizeze cariera profesională cu activitatea casnică, i-haaa, am încheiat citatul, care ne-a buşit şi rîsu’ cînd am auzit atîtea lemne prăvălindu-se dintr-o dată. Buey, deci, eu cred că doamna Plumb a vorbit din propria-i experienţă, pentru că, fără să ne dorim, am aflat şi cum reuşeşte doamna să îmbine armonios cariera profesională de pesedistă cu activitatea casnică. Acum cîteva zile, doamna Plumb a organizat o petrecere în cinstea lu’ fi-su ăla mic, care a prins în buchetul vieţii cel de-al 16-lea trandafir, Doamne-ajută, să crească mare. Ei. Ne şi imaginăm cum a îmbinat doamna cariera profesională cu activitatea casnică: a venit frumos de la partid, şi-a dezbrăcat sacoul roşu, de pesedist, şi a îmbrăcat şorţul de bucătărie (sperăm totuşi că şi-a mai pus ceva pe sub el), i-a făcut lu’ fi-su un tort, a cumpărat şaişpe lumînărele şi, gata, s-a pus pe petrecut, după care, la un moment dat, s-a emoţionat cu emoţie de mamă din cauza unei dedicaţii făcute de fi-su ăla mic, care, ca să-şi demonstreze şi el iubirea, ce-a făcut, a făcut o dedicaţie, i-a dăruit o manea maică-sii, cu dedicaţia "pentru o mamă de valoare", supertare, că ce altceva să-i dăruiască? O floare? Un pupic? O carte????? Nu. O manea. Şi dă-i şi îmbină armonios cariera profesională cu activitatea casnică, deşi, precum reiese din cele de mai sus, noi am adăuga încă ceva. Deci ar fi cariera profesională, activitatea casnică şi, poate cel mai important, activitatea culturală, dragilor, pentru că, nu-i aşa, cultura stă la baza... ăăă... cultura stă la baza.
Că tot vorbim despre pesedişti şi despre ilustra lor pregătire... ăăă... deci despre ilustra lor pregătire, ne bucurăm că domnul Cristoiu a invitat-o pe Ana Birchall în emisiunea dumnealui, pentru că aşa am cunoscut-o mai bine pe această... ăăă... pe această doamnă, că altfel nici nu ştim cum să-i spunem, despre care am aflat c-a luat-o un englez cu bani de la coada vacii, deşi ea n-ar fi vrut, practic a luat-o cu japca, a obligat-o, i-a pus pistolul la tîmplă, să se ducă să înveţe carte la Yale (deşi ea ar fi putut să se ducă şi la Harvard, dar totuşi pînă la urmă a optat pentru Yale).
A învăţat foarte multe lucruri folositoare la Yale, printre care şi gramatica limbii române (curs intensiv), pe care, iată, acum o are la degetul mic: "de ce mami şi tati are nume diferit" sau "am fost omul care m-am ţinut departe de scandal", sau "să iau politica ca şi carieră", sau "comentariu care eu vreau să-l fac", sau "municepalităţi". Am aflat, de asemenea, că de mică a fost intelectuală: "îmi plăcea să mă duc în grădina botanică cu o carte" (şi eu, care mă duceam să mă pup!) şi că spre satul ei nu exista un indicator, dar că acuma există unul şi că, of cors, lucrul acesta nu i se datorează doamnei Birchall: "A, nu, că eu n-am nici o contribuţie".
Citește pe Antena3.ro