x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Campanie Intact - S.O.S pentru români

Campanie Intact - S.O.S pentru români

de Adrian Vaduva    |    14 Iul 2008   •   00:00
Campanie Intact - S.O.S pentru români

Necazurile românilor din Italia n-au lăsat-o indiferentă pe Andreea Berecleanu (foto), care n-a ezitat nici o clipă să se implice în campania S.O.S pentru românii din Italia, iniţiată de trustul Intact.



Necazurile românilor din Italia n-au lăsat-o indiferentă pe Andreea Berecleanu (foto), care n-a ezitat nici o clipă să se implice în campania S.O.S pentru românii din Italia, iniţiată de trustul Intact. "Dacă nu noi, atunci cine?! Credeţi că alte popoare nu sînt solidare în momentele cruciale pentru cei plecaţi la muncă, temporar sau definitiv, din patria-mamă? De altfel, este un gest iniţiat cu naturaleţe de trustul nostru de presă, dar care este apreciat şi sprijinit de întreaga breaslă", a declarat vedeta Antenei 1. În plus, Andreea ştie că această campanie este un suport moral pentru cei care au mare nevoie acum, nu mai tîrziu, de ajutorul românilor rămaşi în ţară.

Prezentatoarea Observatorului de noapte de la Antena 1 s-a întîlnit cu mulţi dintre compatrioţii noştri plecaţi să-şi cîştige pîinea pe alte meleaguri încă înainte de cazul Mailat: "Am avut ocazia să cunosc români plecaţi la muncă în Italia înainte de a începe această prigoană. În vacanţele petrecute acolo, am stat de vorbă cu oameni care muncesc cinstit pentru o pîine bună. Mulţi dintre ei erau mulţumiţi şi recunoscători statului italian pentru felul în care fuseseră trataţi". Conaţionalii noştri au trimis multe mesaje de la începutul campaniei. "Ne apreciază eforturile, definesc acest gest ca fiind de «nota 10»", a încheiat Andreea Berecleanu.

×
Subiecte în articol: arte