x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Concert James Blunt / Decor schimbat la fiecare trei piese

Concert James Blunt / Decor schimbat la fiecare trei piese

de Oana-Maria Baltoc    |    20 Feb 2009   •   00:00
Concert James Blunt / Decor schimbat la fiecare trei piese

Recitalul pe care James Blunt îl va susţine mâine la Sala Polivalentă, începând cu ora 20:00, se anunţă a fi o adevărată desfătare atât din punct de vedere al performanţei artistice, cât şi al efectelor speciale puse în scenă pentru acest concert oferit de Jurnalul Naţional.



Astfel, organizatorii de la Blue Music anunţă că decorul se va schimba la fiecare trei melodii prin cortine, ecrane de diferite mărimi şi ecrane gigant din leduri, care vor fi suspendate. La toate acestea se vor adăuga şi câteva elemente-surpriză 3D, spectaculoase prin momentul şi modul introducerii în show. Nu vor lipsi camerele video care vor surprinde cadre în timp real din timpul show-ului, mai cu seamă cu membrii trupei şi personajul-cheie al serii, James Blunt. Tehnica de ultimă generaţie va desăvârşi un show muzical de excepţie. Inginerul Paul Normandale a creat, pe baza serverului media digital Catalyst V 4 , designul vizual pentru turneul mondial "All The Lost Souls", Catalyst V 4 fiind un sistem vizual de ultimă generaţie, care înlocuieşte vechiul sistem folosit în turnee de Blunt şi este operat de directorul de lumini Glen Johnson. Normandale şi Johnson au conceput un set de efecte vizuale care durează pe tot parcursul spectacolului şi care foloseşte o largă varietate de resurse video, inclusiv imagini speciale cu James, care nu au fost arătate publicului până la acest concert.

Pentru cei care doresc să-şi achiziţioneze un bilet pe ultima sută de metri la concertul de sâmbătă seară este bine de ştiut că tichetele la 500 lei s-au epuizat. Bilete disponibile mai sunt la preţul de 150, 220 şi câteva la 350 lei, acestea putând fi procurate acum şi de la Sala Polivalentă, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta din ţară, şi online de pe Ticketpoint.ro şi Bilet.ro.

×
Subiecte în articol: arte