x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Cultură Arte Vizuale Divertisment - Ziua Romaniei la Antena 1

Divertisment - Ziua Romaniei la Antena 1

de Cristiana Stamatescu    |    30 Noi 2006   •   00:00

De Ziua Nationala a Romaniei, Antena 1 a pregatit un maraton de divertisment. Invitati speciali, concursuri, muzica, umor, premii, intr-un cuvant toata gama de ingrediente pentru ca privitorii sa se bucure din plin de sarbatoare.

IN PLATOU. Mihaela Radulescu a invitat personalitati nascute de Ziua Nationala a Romaniei

De Ziua Nationala a Romaniei, Antena 1 a pregatit un maraton de divertisment. Invitati speciali, concursuri, muzica, umor, premii, intr-un cuvant toata gama de ingrediente pentru ca privitorii sa se bucure din plin de sarbatoare.

1 Decembrie va fi o zi cu adevarat speciala la Antena 1, post ce le va oferi telespectatorilor un program de divertisment de exceptie.

NUNTA IN ZORI. Dan Capatos va fi ofiter al starii civile si va oficia casatoria dintre Bahmuteanca si partenerul sau. Nu este vorba totusi de Adriana Bahmuteanu si de Silviu Prigoana, ci de cateaua ei, care se "casatoreste" la "Dimineata Devreme" cu cainele lui Marian Darta. "Acest eveniment face parte din campania «Mari romani in patru labe». Le urez sa nu aiba parte de atatea despartiri cate a avut stapana ei", spune Capatos.

ITALIA LA "9595". Editia speciala de 1 Decembrie "9595", difuzata de la ora 11:00, a fost filmata timp de o saptamana in Italia, la Roma. O editie interesanta si plina de surprize, cu si despre romanii plecati sa-si castige painea in Italia. Acestia, fie ca muncesc legal sau ilegal, si-au ales un loc doar pentru ei in centrul Romei si l-au transformat dintr-o piazza italieneasca intr-o piazza romaneasca. Piazza Agrania este locul de intalnire a romanilor din Italia. Fie ca se intalnesc doar sa se vada si sa mai vorbeasca romaneste, sa se distreze, sa-si impartaseasca ultimele experiente, sa se imprieteneasca si sa se ajute reciproc, Piazza Agrania a devenit o Romanie in miniatura, vesela si colorata.

"M-am nascut pe 1 Decembrie." De dupa-amiaza de la trei pana noaptea tarziu se desfasoara o emisiune-spectacol, intitulata "M-am nascut pe 1 Decembrie". Prima parte a maratonului se desfasoara sub conducerea Mihaelei Radulescu, care a pregatit o multime de surprize pentru telespectatori. Printre invitati se numara si ocupanta locului al doilea al concursului Miss World, Ioana Boitor. Seara, Mihaela ii ofera bagheta de lider de emisiune lui Dan Negru, care va prezenta, incepand de la 20:30, a doua parte a show-ului "M-am nascut pe 1 Decembrie". Este vorba despre un concurs in urma caruia cel care va fi desemnat castigator va pleca acasa cu un premiu in valoare de 100 milioane de lei. Pentru a dovedi cat este de curajos, Dan Negru incaleca taurul mecanic (una dintre probele concursului). Nu inainte insa de a-l mitui pe manipulator sa porneasca masinaria la o viteza mai mica.

×
Subiecte în articol: arte